צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 21:38 ,18 אוקטובר 2010, ב' כותרת הודעה: בניית פאנל ICP לסימולטור |
|
|
בע''ה,
שלום חברים,
עפ''י המדריך של ניר לחיבור 60 כפתורים נוספים לסימולטור החלטתי שאני רוצה לבנות ICP.
למה דווקא ICP?
פשוט כי זה ה"מוח" של המטוס, כל הפאנל הקדמי הוא הקריטי ביותר במהלך הטיסה (בנוסף לMFD'S)
וחשבתי לבנות את החלק הלחיץ ביותר, לעשות לו הכנה טובה לעתיד (אולי נבנה לו המשך..) ואולי גם לקנות את חבילת הMFD'S של TM ובכך להקפיץ את רמת הנוחות בפאלקון.
חשוב לי להדגיש שהידע שלי באלק' שואף לאפס. לכן אצטרך המון המלצות ועזרה וזו גם הסיבה שאני בוחר לשתף את הקהילה בשלב כ''כ ראשוני.
כמו כן אני שואף להגיע לרמת הגימור הגבוהה ביותר, הכפתורים והמפסקים והצבעים - כולם אמורים להיות בסוף נאמנים למקור.
ראשית אני מעונין להתחיל לבנות את המסגרת, את הקופסא עצמה. לשם כך אני צריך לדעת את המידות המודיקות של הICP, מרחקים של מפסקים, גדלים, ומידע על הקופסא עצמה-אורך רוחב וכו'..
לאחר שאסיים להכין את הלוח ולתכנן את כל מיקומי הכפתורים עליו (שזה אגב סיפור בפני עצמו לקנות ולהכין אותם) אתחיל בבניית המעגל, שהוא לדעתי הקטע שקצת יותר מסובך מהשאר.
הפרויקט לא יסתיים בעוד חודש ולא בעוד חודשיים, אבל זה תלוי, יכול להיות גם שהוא לא יסתיים לעולם. אבל אבל אם לא נעז לא נצליח
את הדיון אני רוצה להשאיר פתוח כמה שאפשר, מי שרוצה לשתף תמונות של הפאנל, רעיונות, חנויות, הצעות או סתם כל דבר אחר שקשור למעגלים ואלקטרוניקה מוזמן לשאול כאן בדיון ואני מאמין שהמומחים שבקהילה כבר יעזרו לכם וגם לי. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 08, 2007 הודעות: 1025
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 13:19 ,19 אוקטובר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני גם חושב שהכי טוב לעשות את הפאנל מעץ, עץ הרבה יותר נוח לעבודה ממתכת.
אני פשוט אצטרך לקנות פלטות של עץ, לא עבה מדי, לדעתי משהו כמו 10 מ''מ זה יהיה מעולה, לחתוך ולחבר לפי המידות ואז לקדוח חורים היכן שצריך.
אולי גם להוסיף איזו חתיכת פלסטיק דקה עם חורים ולהעביר דרכה את החוטים כדי שלא יהיה שם בלאגן.
כרגע עוד לא בחנתי את חומרי הבניה אלא אני עדיין מחפש מידות לICP, אשמח לשמוע מפי יודעי דבר. |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 17:59 ,19 אוקטובר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
היי אורי,
הורדתי את הקובץ הראשון ששגיא צירף, בפנים יש מודל נחמד של הקוקפיט, אולם לא מוצגות מידות של שום דבר. לאיזה תוכניות התכוונת?
שני שרטוטים שמצאתי:
הראשון באינץ' והשני במ''מ
לחבר'ה שבונים פה קוקפיט'ס ופאנלים - יש הצעות איזה לחצנים לקנות ומאיזה חומר להכין את "הכובעים" שלהם (שהם בעצם המקשים עם המספרים והאותיות) ?
נערך בפעם אחרונה על-ידי YINON בתאריך 18:48 ,19 אוקטובר 2010, ג', נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 19:09 ,19 אוקטובר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
uri_ba, יש דרך לראות את המידות בלי SOLID WORKS ? אין לי את התוכנה... |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 20:00 ,19 אוקטובר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
היי אורי
אין לי בעיה עכשיו לקחת לוח, אגב המידות הם 112 על 95 מ''מ. ולהתחיל לקדוח לפי המיקומים שהשרטוט נותן. זאת עבודה של עשר דקות, אני אעשה אותה מחר ואעדכן..
הבעיה מתחילה עכשיו:
צריך לקנות כפתורים. (שאגב אין לי מושג איזה סוג, אם תביט באתרים שאני אתן עכשיו למטה תראה כמה סוגים יש) הבעיה היא להכין להם את הכובעים (כשאני אומר כובעים הכוונה היא לכפתורי הICP הצבועים, מאויתים והממוספרים) ואת הגדלים של הכובעים האלה אין לי, אז לקדוח חור במרחק מסוים מהפאנל - יבוצע גם יבוצע, אבל צריך לדעת את גודל הכובעים כדי להמשיך...
אודה לך אם תוכל להכנס אל השרטוטים של שגיא (בהנחה ויש לך את התוכנה) ולהוציא לי משם את גודל הכפתורים. |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
king טיסות סדירות