צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ori183 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 01, 2010 הודעות: 14
|
נשלח: 18:59 ,18 אוקטובר 2010, ב' כותרת הודעה: קורס/טייסת מסוקים |
|
|
שלום,
רציתי לשאול האם ייפתח מתישהו קורס מסוקים או אם ידוע לכם על טייסות מסוקים פעילות?
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 08, 2007 הודעות: 1025
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
GTevet-22 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 18, 2009 הודעות: 84
|
|
חזור למעלה |
|
|
ori183 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 01, 2010 הודעות: 14
|
נשלח: 19:38 ,19 אוקטובר 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
GTevet-22 כתב: | ori183, אהלן
לגבי השאלה שלך- חיל האוויר הוירטואלי של ואטיל עובד כרגע על פתיחת קורס מסוקים, אבל לא ברור כרגע מתי הוא יהיה מוכן להרשמה ולפתיחה. אני מציע שתתאם את העניין עם עמית דורון מפקד טייסת תובלה (שגם כוללת את מסוקים).
אם יש לך שאלות מעבר לזה, על החיל, על הפעולות וכו', אתה מוזמן לדבר איתי ואני אשתדל לענות ככל שאוכל.
גיא |
איפה אני יכול למצוא אותו ולדבר איתו? |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
GTevet-22 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 18, 2009 הודעות: 84
|
נשלח: 17:08 ,20 אוקטובר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
Muli, רק תיקון קטן, אדם ושלומי לא קשורים לחיל האוויר הוירטואלי. כמו כן, האדם הנכון לדבר איתו הוא כמו שאמרתי עמית דורון.
הקורס כרגע במצב התארגנות. לא ידוע מה יהיה המבנה שלו, ועל כמה זמן הוא יתפרס, ככה שאני עוד לא יכול לתת פרטים.
מרגע זה אני לא יכול לחשוף עוד דברים לגבי זה, כך שאם תרצה לשאול שאלות תוכל לשלוח לי הודעות פרטיות, או לדבר עם עמית דורון בואטיל, גם כן בה"פ. גיא טבת
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
נשלח: 17:40 ,20 אוקטובר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
GTevet-22 כתב: | Muli, רק תיקון קטן, אדם ושלומי לא קשורים לחיל האוויר הוירטואלי. כמו כן, האדם הנכון לדבר איתו הוא כמו שאמרתי עמית דורון.
הקורס כרגע במצב התארגנות. לא ידוע מה יהיה המבנה שלו, ועל כמה זמן הוא יתפרס, ככה שאני עוד לא יכול לתת פרטים.
מרגע זה אני לא יכול לחשוף עוד דברים לגבי זה, כך שאם תרצה לשאול שאלות תוכל לשלוח לי הודעות פרטיות, או לדבר עם עמית דורון בואטיל, גם כן בה"פ. | מה שאתה אומר(או לא אומר )
http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=29183&hilit=%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D
כתבתי רק מה שזכרתי שראיתי בפורום ואטיל, לא מכיר או מתעניין מעבר. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
AmitDo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 25, 2007 הודעות: 471
|
נשלח: 18:17 ,20 אוקטובר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
טוב,קצת ביהור עניינים.
בעקבות מספר שינויים בחיל ואי זמינות של אנשי טייסות מסוימות נערך שינוי כללי שיצר טייסת קרב וטייסת תובלה שתכלול בתוכה את טייסת מסוקים בהמשך.אדם ושלומי כבר לא חלק מהחיל והטייסת שהייתה תחת חסותם כבר לא פועלת יותר.
טייסת המסוקים עדיין לא פתוחה ובשבועות האחרונים התחלנו לתכנן ולבנות אותה.
אורי,בקרוב ייפתח קורס בסיסי כלל חיילי והודעה בדבר פתיחתו תתפרסם בפורום,טייסת המסוקים כרגע לא פתוחה ובהמשך תיפתח. עמית דורון
vIAF-VATIL |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|