צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 20:42 ,7 אוקטובר 2010, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תודה על העדכון יעל,
אני לא מבין את ההיגיון של הקרבות בתוך TE מה הסיבה באמת?
אגב, יש איזה שיפוט בתחרות?
וכמובן - מה הפרסים? |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
|
נשלח: 23:46 ,7 אוקטובר 2010, ה' כותרת הודעה: |
|
|
ינון לא ברור גם לי כל כך מה ואם יהיה פרס זה תלוי בכמות המשתתפים ובשם שהתחרות תתפוס מאמין שאם לא בפעם הזאת אז בתחרות הבאה תהיה יותר מודעות
בכל מקרה הקרב מתרחש כמשימה לכל דבר משום שהמטרה מעבר להנאה והתחרות לדמות גם תנאי קרב מציאותיים כחלק ממשימה ולא קרב שבו אין חשיבות לעובדה שנכנסת לבינגו.
אם עד עכשיו ניהול קרב היה עד הטיפות האחרונות עכשיו בינגו 2000 יחייב טיסה מיידית חזרה.
עוד דבר שייחד ת הקרבות הוא העובדה שזום פאדלוק ראייה ליילית זריקת דלק ומדפים יחסמו בעזרת התוכנה נגד רמאים כך שאף צד לא יכול לצבור יתרון על בסיס שימוש בדבריםש מציאות לא משמשים למטרה זו או קיימים בכלל.
יחד איתי כנראה יהיה שי (arpad) בזוגות. כל מי שמעוניין לדעת עוד פרטים יכול לשאו בלובי של התחרות או פה.. כמה שיותר משתתפים יותר כיף, ומניסיון עד שלא הייתם בתחרות של קרבות אוויר לא חוויתם קרב אוויר!. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
|
נשלח: 0:14 ,24 אוקטובר 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
עידכון קטן, טייסת ה TUAF הצטרפה כטייסת, עם הזמן כמות מצטרפים גדלה, התוכנה שתשמש ככלי נגד רמאים תהיה חופשית גם לשימוש לובי.
אשמח לדעת מי זה smoker הישראלי שהצטרף. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 16:37 ,24 אוקטובר 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני יכול להצטרף ? |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
|
נשלח: 22:00 ,24 אוקטובר 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני לא זה שקובע, רק אתה. ממליץ שתחשוב על זה בפשטות. סימולטור זה כיף, קרב אוויר זה פיסגת האדרנלין ומה יותר טוב מלקחת את זה לתחרות בינלאומית שיחד עם מתח הקרב יש את מתח העובדה שאם אתה מתפוצץ המשמעות אמיתית.
איך נרשמים??
http://www.teamcombatleague.com/forum/register.php
זה המקום בו אתה נרשם לפורום דרכו אפשר לשאול פרטים באופן ישיר ולתאם קרבות
http://www.teamcombatleague.com/join.php?action=join
זה המקום בו אתה נרשם כטייס פעיל ובוחר סולם להצטרף אליו
ממליץ בחום. גם אם זה להפסיד. לא יהיה הפסד מרגש מזה. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
Bomberofdoom טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 18, 2009 הודעות: 3
|
נשלח: 22:56 ,29 אוקטובר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
loven כתב: | אשמח לדעת מי זה smoker הישראלי שהצטרף. |
טייס וותיק של פאלקון 4.0 שחזר לטוס באלייד. אני עוזר לו לפעמים להתאמן לתחורת. לא נראה לי שהוא רשום פה בפריפלייט, אם לא אני אנסה להביא אותו.
אולי אני אשתתף, אבל בהחלט אעדיף להשתתף בתחרות של הזוגות. ב-99.99% אני נופל בשלב הראשון בכל הסיבובים בתחרות היחידים. |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
|
נשלח: 0:20 ,30 אוקטובר 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אל תחשוב פעמיים. תצטרף זה מאוד כיף.
לצערי רגע לפני שעלינו לטיסה אני וסמוקר המודם המדהים של הוט נדפק.. אני בלובי מדי פעם מי שמעוניין להשתתף ולהתאמן לפני שישאיר הודעה מתי בדרך כלל הוא בלובי ככה נוכל לטוס ולהתאמן.
מעבר זה יש לי ניסיון בתחרויות קודמות אשמח לתת עצות, גם לגבי הלחץ והאדרלנין בהם גם טייס מדהים יכול להיות ברגע טייס מתתחיל.
יש לי גם מדריך טיפה מצ'וקמק עם הידע שצברתי לאורך השנים אם תרצה אני יכול לשלוח.
את הכינוי שלך ואת שלו אני לא זוכר מבעבר, ואני גם די ותיק בתחום , היו לכם כינויים אחרים?
שבת שלום. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
|
נשלח: 0:00 ,27 ינואר 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
יש חדש. האתר עבר שינוי משמעותי התוכנה נגדר רמאים מוכנה, וההירשמות מחדש החלה. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
YUVALG13 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 13, 2009 הודעות: 449
|
נשלח: 12:22 ,27 ינואר 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
איך עובד כל עניין התחרות ? עולים רמות פשוט מי שמנצח ? ואם נגיד מפילים רק מטוס אוייב אחד ?
ויש תאריך? |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
|
נשלח: 14:58 ,27 ינואר 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
עניין הניקוד לא ידוע לי פשוט כי המערכת היא שונה לחלוטין ממה שהיתה קודם.. עוברת שיפוץ אחרון, ואז יהיה הסבר של מה קורה איפה.
בכל מקרה האופן שבו יתנהל הקרב יהיה כמו שכתבתי בדף הראשי, משימת קרב אוויר וכל מערכה עם חימוש שונה שדורש יכולות נוספות.
אתה יכול תמיד להוריד את דף המשימה ולנסות לטוס עם מישהו פשוט כדי שתבין כמה זה שונה ולא פשוט לעשות קרב אוויר בתנאים שיש מול יריב מיומן.
הקרב יהיה דומה יותר לקרב כחלק ממשימה או מערכה מאשר לקרב אוויר קצר אליו רגילים רוב אלה שמיומנים בקרבות אוויר בלובי. יהיה צורך לחשוב טוב טוב על הדלק, מתי לזרוק נתיקים באיזה גובה ליצור מפגש, להגיע עם מיכל מלא, או לשרוף קצת דלק כדי שהמטוס יוכל לתמרן טוב יותר. מעבר לזה צריך לקחת בחשבון את העובדה כי זה יהיה ללא פאד לוק. שמירת קשר עין היא דבר שמשנה לגמרה את כל תפיסת הקרב של מי שרגיל לפאד לוק.
ולבסוף גם אחרי שהפלתה אתה צריך לחזור לנחות. וזה נכון לגבי קרב תותח,חום,מכ"ם. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
נערך בפעם אחרונה על-ידי loven בתאריך 19:20 ,27 ינואר 2011, ה', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
|
נשלח: 13:29 ,30 ינואר 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
כן זה אתר שקודם כל ידוע בזה שהוא מקיים כמה שנים תחרויות של לומאק ושל אילושין 2.
העניין של פאלקון חדש שם אבל הכניסה לזה מאוד רצינית במיוחד בגלל המורכבות של הסימולטור הזה לעומת האחרים והפוטנציאל אליו יכולים להגיע אם יהיה שיתוף פעולה של אנשים רבים (בעתיד מתוכנן גם כוח נגד כוח עם שרתים יעודיים). "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|