צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Tal-T טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 18, 2008 הודעות: 501 מיקום: חולון
|
נשלח: 17:30 ,25 ספטמבר 2010, שבת כותרת הודעה: מזמין סרבל טיסה מאיביי , צריך עזרה :) |
|
|
אני רוצה להזמין סרבל טיסה מאיביי מכיוון שבארץ מצאתי רק תקניים חסיני אש ב-1600 ש"ח .
יש לי כמה שאלות:
1. איזה מידה אני צריך להזמין? אמרו לי שאם אני מעל 1.72 אני צריך 40R , ואז הבנתי שה R זה REGULAR , ואני לא REGULAR , אני הגובה שלי הוא מטר ו-78 אבל אני רזה , כאילו הכתפיים בסדר אבל הגוף שלי יחסית צר והרגלים רזות. איזה מידה להזמין?
2. נגיד שהסרבל עולה 20$ והוא נשלח מארה"ב , כמה יעלה לי המשלוח (כולל הכל מכס והכל הכל הכל , אני לא ממש מבין בזה)
3. אם המוכר לא כותב שהוא מקבל רק PAYPAL , איזה עוד דרכי תשלום יש? כי חבר שלי הזמין המון דברים מDEAL EXTREME עם משהו שנקרא ויזה נטען , מישהו יכול להסביר לי מזה והאם זה אפשרי באיביי ובכלל האם כדאי או לא? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Tal-T טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 18, 2008 הודעות: 501 מיקום: חולון
|
נשלח: 19:27 ,25 ספטמבר 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
פורים , וסתם בשביל הכיף.
מצאתי סרבל נומקס תקני חסין אש במידה שאני כמעט בטוח שמתאימה , לא משומש ב-29.90$
משלוח לישראל עולה עוד 22$
דמי המשלוח נכללים ב-50$? כי אם כן , נדפקתי , זה עובר את ה-50 ואז נאי צריך לשלם עוד 33% לא?
בדקתי וראיתי שאם המשלוח היה לארה"ב הוא היה רק 9$ וחבר שלי (שמנוסה בשטויות האלה) אמר לי שאם דמי המשלוח משתנים עם המיקום אז לא בטוח שייקחו לי מכס.
מה אתה אומר? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|