בהנחה שFSX רץ אצלי לא רע על מעבד נחות יותר, אני מניח שזה בסדר, אבל לא יזיק להוסיף כמה עשרות בודדות של שקלים בשביל E6600.
כרטיס המסך- לא. פשוט לא.
המחיר שלו בסביבות 370 שקלים לפי מה שראיתי.
שים לב: בזאפ מצאתי את ה9500GT . המחיר סביבות 300 שקלים. הביצועים? גבוהים פי 1.5.
FSX רץ על DX10 מקסימום, והHD5450 בא לתת פתרון בשביל DX11, משהו שאתה לא הולך להשתמש בו אף פעם בFSX. למה הוא יקר? בדיוק בגלל שהוא חדש ונותן פתרון ל DX11.
אם תמצא את ה9500GT קנה אותו, זה פשוט הרבה יותר יעיל.
וכן, הסימולטור יעבוד על כרטיס המסך הזה. הוא גם יעבוד על הHD5450 אבל זה יהיה כמו מתמטיקאי שמנסה להתחרות במירוץ משוכות- מה יעזור לו כל המתמטיקה שלו אם הוא לא התאמן בקפיצות?
אגב, אל תסמוך על מוכרים לגבי הרצה של תוכנות ספציפיות. בטח שהן יעבדו! השאלה היא כמה.
עם מפרט כזה תוך שנה וקצ תתגיע לאותה נקודת יציאה
למה?
המעבד מצויין אבל חוץ מיזה כלום.
תעלה ל4 גיגה ומה שחשוב בזכרון זה לא רק הכמות אלה המהירות.
תראה במידה והלוח אם תומך במעל ל800 לפחות 1024 MHZ - זה ישפר פלאים את המערכת.
במידה ואתה בונה על מערך של RAID עדיף לשפר את הבופר ש לההרדיסקים ל32 זה לא הפרש כזה משמעותי.
לוח אם?הייתי הולך על אחד טיפה יותר רציני אבל זה כבר שיקולים שלך.
ספק כח במידה ואפשרי לך לפחות על 600 (ספק כח בעל הספק גבוה מנהל את כל המערכת הרבה יותר יעיל).
כרטיס רשת למולטיפלייר?זה פעם ראשונה אני שומע
אבל ביננו זה רק כרטיס רשת
הצטרף בתאריך: May 17, 2008 הודעות: 743 מיקום: רמת השרון
נשלח: 21:37 ,16 ספטמבר 2010, ה' כותרת הודעה:
אוראל, לך ל-hwzone הם יעזרו לך להרכיב מחשב באותו תקציב עם יחס תקציב\ביצועים הרבה יותר טוב
מה שיש פה זה מפרט שאני לא כ"כ רואה לו עתיד מזהיר אתה חייב להחליף כרטיס מסך, וכמו שאתה אומר הוא לא יגיע להגדרות גבוהות.
שוב, אני ממליץ לך לשאול ב- HWzone
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה