צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Dror007 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 26, 2010 הודעות: 2
|
נשלח: 11:54 ,27 אוגוסט 2010, ו' כותרת הודעה: מעוניין להיות שחקן חדש - כמה שאלות על המשחק |
|
|
שלום,
כבר הרבה זמן חיפשתי סימולטור טיסה קרבי טוב (האחרון שיחקתי היה כוכב כחול) ואחרי שחקרתי את הנושא ראיתי המלצות על Falcon. גיליתי שיש כמה גרסאות וקראתי את ההסבר שנמצא באתר שלכם.
החלטתי להשיג את Falcon 4.0 Allied Force כי הוא יותר חדש (וגם היה קל יותר להשיג אותו) ואז בעקבות מה שקראתי באתר החלטתי להוסיף גם את RedViper גם בשביל לקבל גרפיקה טובה יותר.
לאחר שניכנסתי למשחק התאכזבתי קשות.
קודם כל, זה נראה לי ממש קשה להגיע לרמה שתאפשר לי להטיס אותו טוב, כמות אדירה של לחצים/מקשים ואני יודע שיש את המדריך, הוא של איזה 700 עמודים (!) באנגלית ונראה לי משימה קשה לקרוא ולהבין את כולו (ואני בסה"כ בא במטרה להנות).
שנית, הגרפיקה נראת לפי דעתי ממש לא טובה: התפריטים, הקרקע, השדה תעופה רק המטוס נראה שהשקיעו בו - אני יודע שהמטוס זה הכי חשוב אבל בשביל חווית המשחק אני ציפיתי שהשאר יראה לפחות סביר.
אז כמה שאלות:
1) זה המשחק הכי טוב/חדש שיש כיום בעולם לגבי סימולטרי טיסה קרב? (הרי אנחנו בשנת 2010)
2) ואם באמת זה המשחק הכי טוב שקיים היום, איך/מאיפה להתחיל לשחק בו? (אני מוכן להשקיע אבל לא להתשגע)
3) יש לי רק מקלדת ועכבר - אפשרי להסתדר רק איתם?
תודה לעוזרים,
דרור |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Dror007 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 26, 2010 הודעות: 2
|
נשלח: 14:36 ,27 אוגוסט 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רועי, אני בהחלט אנסה את לומאק. |
|
חזור למעלה |
|
|
Elon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 26, 2009 הודעות: 130
|
נשלח: 15:09 ,27 אוגוסט 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אין ספר שהפאלקון דורש השקעה כבדה.. אבל שווה את זה לדעתי, אם אתה מחפש מכל סוגי הפאלקון משהו טוב תנסה את OpenFalcon 4.7 הוא מדמה את המטוס בצורה הטובה מכולם.. אבל כן יש גרסאות יותר טובות ממנו לגרפיקה וסימולטור שלא רואים אותו בגרפיקה אכן הלומאק סימולטור טוב לכל מי שמעוניין יותר בגרפיקה והנה מהטיסה..
ואם אתה רוצה להתחיל מפאלקון אני לא חושב שהדרך זה לקורא 700 עמודים של מדריך אחד אלא לחפש אנשים שיעזרו לך, ולהכיר את Youtube וכמובן לעלות לטיסות ולנסות להבין קצת לבד.. זה נראה לי דיי אינטואיטיבי להזיז מטוס בשמים כל אחד שראה מטוס בחיים שלו יכול להבין את הרעיון הכללי של זה..
וכן בלי סטיק יהיה לך ממש קשה להטיס וגם הרבה פחות כיף, אתה יכול גם לקנות דברים במכירים זולים מאוד אם אתה סתם רוצה להתחיל.. אם אתה רוצה ללכת על משהו טוב אני ממליץ ממש בחום על ה Saitek x52
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Elon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 26, 2009 הודעות: 130
|
נשלח: 18:38 ,27 אוגוסט 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th, אני חושב שהצירי תנועה של המטוס דיי מובנים לרוב האנשים... עצם היותם אנשים שראו סרטים ומטוסים בחיים שלהם..
וuri_ba, כן אני מחזק את העובדה שהפאלקון הוא משהו שכבד להתחיל איתו אבל זה אפשרי.. וכנ"ל לגבי הסטיק
אני התחלתי מהפאלקון עם הסטיק Saitek x52 ולמדתי אין ספק שלא מעט מחובורת אבל מאנשים בסופו של דבר למדתי את מה שחשוב.. וביחס למה שהייתי שמטוס היה גומר עלי לגמרי היום אני משתעמם מולם בקרבות אוויר.. (נגד המחשב..)
בסופו של דבר מדובר במידת הרצון שלך להשקיע ובמידת הרצון שלך לדעת מה אתה מחפש אני חיפשתי הכי קרוב למציאות שאני יכול וזה עמד בדרישות שלי +++
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|