קצת מאוחר הייתי אומר. TileProxy הייתה שימושית יותר בעבר, כשהיה ניתן להשתמש בשירות של גוגל.
בכל אופן, הדיון הזה לא תקין. הכותרת לא תקינה והתוכן הוא בלוק אחד של טקסט ללא שום הגיון.
בנוסף- פשוט זרקת פה שני לינקים וזהו. לא הולך ככה.
אני מעריך את הרצון להשתלב כאן אבל לא עושים את זה על ידי כניסה חגיגית מלווה בהצפה של דיונים חצי-חוקיים או הקפצה של דיונים בני חודשיים בלי לקרוא אותם.
תתחיל מקריאת חוקי הפורום: http://www.preflight.us/HE/ftopict-1006.html
תקן את הדיונים, אחרת יימחקו תוך 24 שעות. וברוך הבא.
סליחה אני הייתי רוצה שתמחוק אותם וטוב אני יקרא אה והתוכנה הזאת מתקנת את צילומי אוויר וסידורי מיבנים זאת אומרת היא לוקחת מגוגל ERTH את התצלומי אוויר ומיבנים ומשלבת אותם במפה
היא לא. זו בדיוק היתה הנקודה שלי. התוכנה יכלה להשתמש במאגרים של GE לפני שלוש שנים, אבל אז לחברים בגוגל קפץ הפיוז והם אסרו על שימוש בשרתים שלהם לצורך זה. כך אבד מאגר תצלומי הלווין האיכותי ביותר.
reachbeach4, אני לא הולך למחוק שום דבר. אבל בבקשה פרסם דיוני מידע שכאלה רק כשתחקור ותדע כל מה שאפשר לדעת על הנושא. לפתוח דיון עם חצי מידע או מידע מוטעה זה חסר תועלת.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה