צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
shayk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 30, 2010 הודעות: 214 מיקום: חיפה
|
נשלח: 10:40 ,15 אוגוסט 2010, א' כותרת הודעה: מעוניין לקנות מצערת ל FSX |
|
|
אני מעוניין לקנות מצערת לפלייט סימולטור מתגורר באזור חיפה והקריות מישהו מוכר או מכיר מקום או דגם שאפשר למצוא במחיר טוב |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Bigalon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 10, 2006 הודעות: 228
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yinon_cohen טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 14, 2010 הודעות: 219
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 13:56 ,21 ספטמבר 2010, ג' כותרת הודעה: Re: מעוניין לקנות מצערת ל FSX |
|
|
shayk כתב: | אני מעוניין לקנות מצערת לפלייט סימולטור מתגורר באזור חיפה והקריות מישהו מוכר או מכיר מקום או דגם שאפשר למצוא במחיר טוב |
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=26544
תזמין באתר, תבקש איסוף בסניף חיפה, יש להם סניף בנשר.
יש לי 2 כאלה(בעצם 3), מצערת מצויינת, אני ממליץ.
3 ידיות ל-3 צירים+ אפשרות הגדרת היפוך/הנצה בקצה מהלך הידית, ו-6 כפתורים ניתנים לתכנות. לידיות יש מהלך ארוך שמאפשר דיוק יותר גבוה בקביעת ה-setting.(הידית פחות רגישה לכל נגיעה קטנטנה, כמו המצערות הזעירות שיש על הסטיקים).
אפשר להתחיל עם אחת, ואם בהמשך רוצים גם פיתרון לרב מנועי אז קונים נוספת ומצמידים ואז יש לך בעצם מצערת עם 6 ידיות(מצערת, מדחף, תערובת כפול 2 לדו-מנועי, או 4 ידיות דחף, ידית מדפים וידית ספויילרים לארבע מנועי)
אני מחזיק חוץ מהזוג הצמוד, עוד אחת שמשמשת אותי לקיזוז במטוסים מסויימים, פחות לשימוש שוטף.
בקיצור אחלה מצערת, אני כבר לא יכול לטוס בלעדיה.
אני לא בטוח שלמישהו שאין לו נסיון או ידע בסיסי באלקטרוניקה/חשמל יהייה כל כך לא מסובך לבנות לבד מצערת, זה יכול להיות אתגר ומאד מספק אבל מצד שני יכול להיות גם תסכול עמוק.
עריכה:
המצערת הזאת גם קלאסית להטסת מסוקים:
אני למשל מגדיר את הידית הכי שמאלית כקולקטיב(הידית במסוק העולה ויורדת)והידית הצמודה לה מימין(ידית אמצעית) כמצערת(הסיבוב על ידית הקולקטיב).
וכך כמו שבמסוק אמיתי הטייס מרים את הקולקטיב לרוב תוך פעולה מתואמת של סבוב המצערת-כך אני דוחף את ידית שמאל(הקולקטיב) עם אצבע אמצעית של יד שמאל תוך כדי הזזה עם האצבע המורה(האצבע הראשונה) את המצערת במתואם עם הזזת הקולקטיב. טכניקה של פעולה מתואמת של שתי אצבעות מאד מציאותית ונוחה להטסה.
בקיצור מצערת מאד מדוייקת ו-ורסאטילית; מומלצת מאד באופן אישי. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|