צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
hawk1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 25, 2010 הודעות: 56
|
נשלח: 1:41 ,7 אוגוסט 2010, שבת כותרת הודעה: בעיה בסטיק בFC2 |
|
|
כאשר אני משתמש בסטיק המטוס נוטה שמאלה מבלי שאני מזיז את הסטיק שמאלה אז מה אני צריך לשנות בהגדרות כדי שהסטיק ישאר רגיש אבל שלא יטה שמאלה אחרי הכל זה לא S-199 זה F-15...
ועוד דבר אחד הבז "המשופר" של Walmis יעבוד בFC2? - אני אישית מאמין שכן אבל אתם תגידו לי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
hawk1 טיסות סדירות
|
נשלח: 2:11 ,7 אוגוסט 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
קודם כל, כאשר אני לא נוגע בסטיק בכלל המטוס טס ישר. ברגע שאני נוגע בסטיק (לא משנה באיזה צורה) הוא מתחיל לפנות שמאלה. אני יודע שאפשר לשנות במהלך המשחק אבל אני לא רוצה, אני רוצה שהכל יהיה מושלם, להרגיש טיפה ,אם אפשר, כאילו אני טס במטוס אמיתי.
שנית, הבז ניראה באמת נחמד, די מזכיר את F-16C בגלל הקוקפיט אני ינסה אותו יותר מאוחר, אבל, כל הקטע הוא שרציתי להשתמש בבז של Walmis בגלל שיש לי כמה סקינים שמתאימים לו.
גם רציתי לשאול האם החברה מספיק חכמה ופיתחה אפשרות ללחוץ על הכפתורים של המטוס בעזרת העכבר (כמו בפאלקון) ולא בעזרת המקלדת? |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
נשלח: 2:29 ,7 אוגוסט 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אתה יכול לנטרל השפעה של הסטיק על הצירים באיזור המרכז על ידי הגדרת Dead zone לטעמך על הציר הרצוי.
למשל ציר X (גלגול)
Options>controls>F-15-Axis commands>Roll>Axis tune
הגדרת המקשים והצירים נעשית בשביל כל מטוס בנפרד- אתה כבר תראה זאת כשתכנס לתפריט, יש שתי תיבות בראש החלון שעובדות כפילטרים , השמאלית בשביל המטוסים והימנית בשביל סוגי הפקודות. כדי לעבוד על עקומת התגובה של הציר הרצוי יש ללחוץ לא על שם הפקודה אלא על הציר עצמו בטבלה שנמצא בעמודה של הסטיק (ולרוב התיבה תכיל את השם joy X), רק כאשר תסמן את joy x הכפתור axis tune ייפתח ללחיצה. אני מציע להגדיר DZ של לא יותר מ4 כדי למנוע אבדן שליטה עדינה על המטוס.
לצער כולנו פשוט קשה מדי להתאים את הבז של walmis לFC2. תן לזה קצת זמן וסקינים דומים למה שיש בשבילו יופיעו בשביל המודל החדש
החברה מספיק חכמה. אבל בFC (כתוצאה מההיסטוריה של LOMAC) אין קוקפיטים לחיצים. אני לא מתיימר לדעת "מה עבר להם בראש" אבל אני יכול להניח שבגלל הלחץ מצד UBI לשחרר את LOMAC ב2003, שגרם בין היתר לשחרור גרסה שנחשבה לבאג אחד גדול, היוצרים גם החליטו לוותר על פיתוח קוקפיטים לחיצים.
מה שכן, הם מפצים על החסרון הזה בסדרת הסימולטורים החדשה שלהם- DCS. אם אתה מכיר, אז אני לא צריך לספר לך שכל קוקפיט שם נמצא לפחות ברף של פאלקון מבחינת לחיצות.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
hawk1 טיסות סדירות
|
נשלח: 9:16 ,7 אוגוסט 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
הגדרתי DZ 1 והוא כבר לא נוטה שמאלה (הלוואי וזה היה כל כך פשוט באמיתי).
חיכיתי לסקין מסויים שיצא כבר בבז של walmis אבל הוא לא יצא אז נאלצתי להכין אחד ועכשיו אין לי ממש זמן להכין עוד אחד
אני מכיר את הסדרה של DCS רק מעולם לא הרצתי אותה וגם לא ניראה לי שזה ירוץ במחשב שלי |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
hawk1 טיסות סדירות
|
נשלח: 16:20 ,7 אוגוסט 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אם כך זה ירוץ ללא בעיות כי אם אני משחק בFC2 על ההגדרות הכי גבוהות אז אני מאמין שאני יוכל להריץ את BS ללא בעיות.
חוץ מי זה, בTRAINING למה צריך להוריד את הסרטונים? |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
hawk1 טיסות סדירות
|
נשלח: 17:56 ,7 אוגוסט 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי, תודה על העזרה!
אני מקווה שהמשחק די ראיליסטי וכל מה שאני ילמד לא יהיה סתם לשווא |
|
חזור למעלה |
|
|
hawk1 טיסות סדירות
|
נשלח: 10:31 ,9 אוגוסט 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
תגידו, המוד של F-15C בFC2 זה אותו מוד כמו בלומאק?
אם לא - יופי
אם כן - יהיה לי המון עבודה לעשות |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|