צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Omer94 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 03, 2009 הודעות: 7
|
נשלח: 22:38 ,27 יולי 2010, ג' כותרת הודעה: בעיה מוזרה מאוד בגרפיקה של הסימולטורים FS9 ו-FSX |
|
|
לילה טוב לכולם !!
יש לי בעיה עם משחקי הטיסה הבאים: Flight Simulator x and Flight Simulator 2004 התקנתי תוכנות לשיפור הגרפיקה.
במחשב הקודם לא היו לי קיטועים וקיבלתי בסביבות ה-25 עד 30 פריימים ועכשיו קניתי מחשב חדש שנמצא בחתימה והוא עושה בעיות עם הגרפיקה אלוהים יודע הבעיה!?
ועכשיו פניתי עליכם כדי שתעזרו לי להבין מה הבעיה והמפרט של המחשב הקודם
הוא:מעבד:AMD Athlon 3800+
כרטיס מסך:NVIDIA 8500GT
זכרון: KINGSON 2GB RAM DDR2
והמחשב שיש לי עכשיו נראה לי קורע את זה
אז אני לא מבין מה הבעיה בכלל והתקשרתי לחנות ופירמטתי את המחשב ולא עזר האם כדי לקחת את המחשב לחנות או עם יש פתרונות אחרים לבעיה המוזרה הזאת שאלוהים יודע מה הבעיה ?!?!
והבעיה היא שאני טס עם עננים כמובן ותוספות לעננים שיראו הרבה יותר טוב ותוספות לגרפיקה בכללי בסימולטורים ואני מקבל לפעמים 40 פרייימים ושיש תקופה של עננות גבוהה יש 1 5 10 משהו כזה ואין לי מושג למה לבן דוד שלי יש מחשב עם QX9770 וכרטיס מסך HD4850 והוא טס על טלוויזיה FHD של 37' והוא מקבל פריימים גבוהים ואני טס על רזולוציה של 1280X1024 ואני מקבל פריימים גרועים מה עושים ותודה לעוזרים ובעיקר תביאו פתרונות ועם כדי להביא את המחשב לחנות?
נ.ב:המחשב הזה ממש טוב ואני לא מבין מה הבעיה ובמשחקים אחרים שהם לא סימולטור אני מקבל גרפיקה מעולה עם פרייימים מעולים וזה מה שמוזר מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד
אני מבקש ממכם לעזור לי תודה רבה לעוזרים ! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 23:11 ,27 יולי 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
Omer94, כאשר מישהו כותב משפטים בלי שום פיסוק, הנטייה הטבעית היא לקרוא את המשפט מהר, ואין הפרדה בין חלקים של המשפט. הייתי צריך לקרוא כמה פעמים כדי להבין מה כתבת.
זה כמו תווים במוזיקה, אם מתעלמים מהפרטים הקטנים המנגינה שלך יוצאת בצורה שונה לגמרי ממה שרצית שתהיה.
בכל אופן, כמו שמייק כתב, אנחנו צריכים את המפרט של המחשב החדש על מנת שנוכל להבין מה ההבדל שגרם לבעיה.
גם כן, יש הבדל מסויים בין ההגדרות שהתמשת במחשב הקודם למחשב החדש? |
|
חזור למעלה |
|
|
Omer94 טיסות סדירות
|
נשלח: 0:18 ,28 יולי 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
OK הנה המפרט החדש שלי:
CPU:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY
MB:GIGABYTE GA-P55-US3L
MEMORY:KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3
Graphic Card:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI
Case:LANCOOL K56WB NPS
PSU:Thermaltake TR2 RX 550W
ופעם הבאה אני יוריד את כמות הסימיילים SORRY |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Omer94 טיסות סדירות
|
נשלח: 0:25 ,28 יולי 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
התקנתי ACTIVE SKY 6.5 וREX לFS9 וFSX אני צריך להתקין מחדש כי עשיתי פירמוט. ובFS9 ההגדרות כולם על ULTRA HIGH נעול על 40 פריימים. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Omer94 טיסות סדירות
|
נשלח: 1:03 ,28 יולי 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ניסיתי את ההגדרות שנתת וזה לא עזר. ובדרייבר מופעלת החלקת שינון על 8X.
יש פתרונות אחרים כי זה די דחוף אני מת לטוס כבר ואיך זה הגיוני שבמחשב הקודם שלי עם ה-AMD 3800+ אני מקבל גרפיקה הרבה יותר טובה מהמחשב הזה שפה יש לי את המפרט שבחתימה ועדיין יש בעיות עם הסימולטור זה לא הגיוני והאם שווה לקחת את המחשב לחנות כי במשחקים אחרים כגון BC2 ו-DIRT 2 המחשב מריץ מעולה ויש גרפיקה מדהימה זה מה שאני לא מבין איך במחשב יותר גרוע וישן אני מקבל יותר גרפיקה הרבה יותר טובה עם אותן התוספות ואותן ההגדרות ואין קיטועים כמעט אני חייב הסבר
וכל ההגדרות שנתתם לי לא עזרו וניסיתי לשנות לבד ולא עזר זה לא קשור להגדרות לפי דעתי אז למה זה קשור בבקשה לרשום תגובות
תודה רבה מכל הלב לעוזרים |
|
חזור למעלה |
|
|
4x-exD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 26, 2009 הודעות: 65
|
נשלח: 22:04 ,29 יולי 2010, ה' כותרת הודעה: |
|
|
יכול ליהיות שאני מבין מה הבעיה. אני יתחיל מהחומרה:
אני מבין שיש לך כרטיס וידיאו של ATI שמהניסיון שלי לא עובד כ"כ טוב עם הסימולטור, אני הייתי ממליץ לך על NVIDIA GTX 9800 או גבוהה יותר.
בקשר לתוכנה: אתה לא פירטת על התוכנה אבל אמרת שהמחשב חדש מכאן אני מניח שלא עידכנתה את הדרייברים ולא התקנתה תוכנות להעצת המערכת (מאד כדאי לתוכנות כבדות). תבדוק את הגרסה של הSHADER בקרטיס הגרפי (הסימולטור דורש לא פחות מ-1.5V ).
את השינון אל תקבע דרך הקרטיס כי זה יוצר בעיות.
מקווה שעזרתי ובהצלחה! |
|
חזור למעלה |
|
|
Omer94 טיסות סדירות
|
נשלח: 21:20 ,9 אוגוסט 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אין סיכוי שאני מחליף כרטיס כרגע
כי עד ששכנעתי את ההורים שלי לגבי המחשב הספסיפי הזה לקח לי שנתיים עד שקנו לי אותו .
אז לגבי זה אין סיכוי ולא הבנתי מה אמרת לי לגבי הכרטיס שלי?
ועדכנתי לדרייבר העדכני ביותר שיצא עד היום ה-10.7 של ATI .
ועדיין יש את הבעיה
פתרונות נוספים יתקבלו בשמחה תודה רבה !! |
|
חזור למעלה |
|
|
eyal_01 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 02, 2009 הודעות: 1
|
נשלח: 0:46 ,11 אוגוסט 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|