צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
s123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 05, 2009 הודעות: 610
|
נשלח: 14:41 ,27 יולי 2010, ג' כותרת הודעה: משהו שקורה לי כל הזמן בשיגור. |
|
|
שלום.
אני מתאמן לפעמים הסימולטור אורביטר וגם במעבורת החלל וגם בדלתא גליידר יש מהו שקורה לי כל הזמן בשיגור.אני אתאר לך את זה על מעבורת החלל:
שתי דקות וחמש שניות מהשיגור.מאיצי הדלק המוצק משתחררים,ואני מגיע לזווית של +20(תוך כדי שאני הפוך כמובן.)לאט לאט אני יורד גם ל+10.ואז בשיעור הנסיקה שלי קורה המשהו הזה.פתאום ממצב שאני מטפס 800 מטר בשנייה, המד צונח צניחה דרמטית ל100 מטר בשנייה, ואז ל-0 ואז למינוס, ואני מנמיך ולא מצליח לטפס.ואני אומר לך שאני לא חושב שזה קשור למהירות.המהירות שלי היא מהירות מסלולית תקינה לחלוטין!יש לך מושג מדוע זה קורה לי ואיך סוף סוף אני מגיע למסלול נורמלי בלי שאני ינמיך?
תודה רבה לעונים!
נ.ב.-
1.איך אני מוסיף אפולו 11 לסימולטור?
2.גם בנחיתה קורה לי משהו מוזר מאוד.בעיקרון המעבורת צריכה להתחיל להתחמם 120 קילומרים מעל האדמה.שאני חודר לאטמוספירה רק בגובה של 30 ק"מ המעבורת מתחילה להתחמם, והיא מלווה אותי לתוך האטמוספירה!גם שאני כבר בתוך האטמוספירה אני מכוסה בגוש לוהט, אפילו שאני נוגע במסלול?מה קורה פה?ה אני או הסימולטור? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 08, 2007 הודעות: 1025
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|