צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
sharonbh תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Dec 19, 2007 הודעות: 496
|
נשלח: 2:47 ,1 יולי 2010, ה' כותרת הודעה: קניית מוצרים שאינם נמכרים בארץ |
|
|
שלום חברי פריפלייט,
מדי פעם אני נתקל בכל מיני חברים שמבקשים לקנות מוצרים שאינם נמכרים בארץ ושעלות המשלוח שלהם לארץ יקרה באופו ניכר.
אני זוכר את הימים שבהם אני גרתי בארץ ולא יכולתי להנות ממוצרים איכותיים, כגון סט ג'ויסטיק ומצערת וכדומה.
לכן, אני רוצה להציע לכם את העזרה שלי בעניין. מאחר ואני גר בארה"ב, אני יכול פה ושם לעזור לחבר כזה או אחר המעוניין לרכוש מוצר שאינו נמכר בארץ. אני רוצה להדגיש שאין לי כוונה לעשות זאת באופן מסחרי.
ישאלו החברים מה היתרון בלעשות זאת דרכי? היתרון הוא שיש לי הנחה ניכרת במשלוח עם חברת פדאקס, המוזילה את דמי המשלוח באופן משמעותי.
היחיד עד כה שביקש את עזרתי הוא גיל מטייסת 108 שרכש סט של קוגר. אני מקווה שהוא יתן תגובה להודעה זו ויגיד בדיוק כמה עלה לו כל הסיפור - מחיר המוצר, דמי משלוח וכמובן מיסים.
בעקרון כל מוצר שניתן לרכישה ב EBAY, AMAZON או באתרים של החברות עצמן, ניתן לשלוח לכתובתי בארה"ב ואני אשלח לכתובתכם בישראל.
התשלום למוצר נעשה על ידיכם, כאשר את מחיר המשלוח לארץ, בתוספת טיפ לשליח , תפקידו בחשבון PAYPAL שלי.
פנו אלי בפרטי בלבד עם בקשותיכם.
שרון
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 15:33 ,9 יולי 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כמה חסכת ? |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 20:17 ,9 יולי 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
וואווו חתיכת חיסכון ! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|