צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
urilevi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 26, 2010 הודעות: 1
|
נשלח: 11:01 ,26 יוני 2010, שבת כותרת הודעה: יעוץ|הנדסאי אלקטרוניקה ומחשבים- קורסים |
|
|
שלום לכולם!
התגייסתי לא מזמן ואני כרגע בשבוע מיונים. למדתי 12 שנות לימוד ולאחר מכן הצבא פנה אלי ובחרתי במסלול שנקרא "פרויקט מרום טכנולוגי"(חיל האוויר) שבמהלכו למדתי במשך שנתיים והוכשרתי כהנדסאי אלקטרוניקה מחשבים.
כרגע אנחנו נמצאים בשבוע מיונים ורציתי לקבל הכוונה ועצה לגבי קורסים מסויימים שנחשבים לחוד המערך הטכני של חיל האוויר.
מבחינתי הקורסים בראש ובראשנה צריכים להיות מעניינים, כאשר הם משלבים טכנולוגיה גבוהה וציוד חדיש ולא איזה עבודה בטייסת עם גריז ושמן מנועים או תדלוק מטוסים, עבודה מעניינת עם תנאים טובים- לא מחייב בסיס קרוב או יציאות דחופות העיקר זה אופי העבודה- הכוונה לעבודה שהיא ה"אלקטרוניקה" שכשאני יצא בחוץ יגידו בונאה את הבחור הזה אני חייב!
מה שהכי חשוב לי זה העתיד אני למדתי בשביל העתיד לכן הקורס בעל משמעות רבה עבורי, אני רוצה קורס שכשאני
יסיים את השרות שוק העבודה יחטוף אותי עם התנאים הכי טובים שאפשר לקבל בחברות ובמסגרות הטובות ביותר!
אני ישמח לשמוע סיפורים אישיים,מהלך יום העבודה בקורס-הכוונה לשרות הסדיר אחרי ההתמקצעות בקורס,
באיזה בסיסים אני יכול להיות מוצב,תנאים-אוכל,לינה,חדר"כ,בריכה וכאלה..
תודה מצפה לתשובות בהקדם! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
CessnaPilot טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 01, 2010 הודעות: 16
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|