צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
תומטוס99 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 26, 2010 הודעות: 325 מיקום: אשתאול
|
נשלח: 20:12 ,19 יוני 2010, שבת כותרת הודעה: שירותי ATC מתקדמים/PLAYBAKE |
|
|
אני לא ממש איך קוראים לזה אבל אני יודע שבמטוסים אמתיים יש פקח שאומר שאומר לך מתי לפנות TAKSI ומתי להתחיל להוריד לכיוון המסלול ובדיוק לאיזה כיוון לפנות ואני לא יודע איך עושים את זה בFSX אם מישהו יסביר לי איך לעשות את זה אני מאוד אודה לו |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
yarinbar טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2008 הודעות: 743 מיקום: רמת השרון
|
|
חזור למעלה |
|
|
asaf1212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 01, 2009 הודעות: 727 מיקום: שוהם
|
נשלח: 23:30 ,19 יוני 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
yarinbar, הוא מתכוון לפקח הדיפולטי.
אתה נכנס דרך כפתור ";" לעולם ה-ATC, משם אתה מקבל את כל הפרטים על ה-TAXI, ושם תבחר בפרוגרסיב TAXI שמנחה אותך בדיוק למסלול שניתן לך על ידי הפקח הדיפולטי.
כמובן שזה על רגל אחת מה שאמרתי לך עכשיו. . .
Allways Trust Your Instruments |
|
חזור למעלה |
|
|
1אוראל1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 20, 2009 הודעות: 1024 מיקום: פתח תקווה
|
|
חזור למעלה |
|
|
תומטוס99 טיסות סדירות
|
נשלח: 16:34 ,20 יוני 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
yarinbar כתב: | אתה צריך להתחיל ולשלוח תכנית טיסה שאתה יכול ליצור עוד לפני שאתה מתחיל את הטיסה | אני כן יוצר אני יוצר ותכנית IFR ושולח למגדל |
|
חזור למעלה |
|
|
תומטוס99 טיסות סדירות
|
נשלח: 16:51 ,20 יוני 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
אבל הפרוגרסיב TAXI זה רק חצים צהובים שמראים לי את הדרך למסלול/שער.אני מתקוון שאני שומע מהATC קול של מישהו שאומר לי תפנה כאן לדרך TAXI K.ואומר לי לפני הנחיתה תתחיל להוריד לכיוון המסלול רק באנגלית |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 17:09 ,20 יוני 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
אתה מדבר שטויות, אין דבר כזה, באמת נראה לך שנותנים הנחיות לכל טייס לאן לנסוע?
אחרי שאתה מבקש אישור להסעה המגדל יפנה אותך לנתיבי הסעה דרכם אתה צריך לעבור כדי להגיע למסלול או החנייה. שהם נקראים בשמות ומספרים.
למשל "אישור להסעה, דרך אלפה, קילו, צ'רלי 3".
כל מה שאתה צריך לעשות זה להשתמש בדפיות ובשלטים ולכוון את עצמך לפיהם.
בקשר לנחיתה, אם אתה אומר שאתה מכין תוכנית IFR ועוקב אחרי הATC כמו שצריך, אז לא צריכה להיות לך בעיה והמגדל ייתן לך הוראות לנחיתה.
asaf1212, למה להכווין אנשים לפרוגרסיב טקסי? זה לא ריאליסטי. גם חבל להסביר לאנשים על רגל אחת, לא לומדים מזה כלום.
1אוראל1, עדיף לפתוח דיון מאשר לדחוף אותו לתוך דיון של מישהו אחר. ואם אתה לא מבין את הATC בגלל שאתה לא יודע אנגלית. תלמד אנגלית. |
|
חזור למעלה |
|
|
תומטוס99 טיסות סדירות
|
נשלח: 17:20 ,20 יוני 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני מבין אותו טוב מאוד וכל מה שהמגדל אומר לי זה ראשי לנחות מסלול ככה וככה לא אומרים לי להתחיל להוריד לכיוון המסלול |
|
חזור למעלה |
|
|
yarinbar טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2008 הודעות: 743 מיקום: רמת השרון
|
|
חזור למעלה |
|
|
falcononeone טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2006 הודעות: 2443 מיקום: אזור ב"ש
|
נשלח: 20:19 ,20 יוני 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
FreeFlight כתב: | אתה מדבר שטויות, אין דבר כזה, באמת נראה לך שנותנים הנחיות לכל טייס לאן לנסוע?
אחרי שאתה מבקש אישור להסעה המגדל יפנה אותך לנתיבי הסעה דרכם אתה צריך לעבור כדי להגיע למסלול או החנייה. שהם נקראים בשמות ומספרים.
למשל "אישור להסעה, דרך אלפה, קילו, צ'רלי 3".
כל מה שאתה צריך לעשות זה להשתמש בדפיות ובשלטים ולכוון את עצמך לפיהם.
בקשר לנחיתה, אם אתה אומר שאתה מכין תוכנית IFR ועוקב אחרי הATC כמו שצריך, אז לא צריכה להיות לך בעיה והמגדל ייתן לך הוראות לנחיתה.
asaf1212, למה להכווין אנשים לפרוגרסיב טקסי? זה לא ריאליסטי. גם חבל להסביר לאנשים על רגל אחת, לא לומדים מזה כלום. :uh:
1אוראל1, עדיף לפתוח דיון מאשר לדחוף אותו לתוך דיון של מישהו אחר. ואם אתה לא מבין את הATC בגלל שאתה לא יודע אנגלית. תלמד אנגלית. |
לא מדויק,
יש גם במציאות פרוגרסיב טקסי, קיים רק בשדות שיש בהם מכ"ם קרקע, השימוש בו יחסית נדיר.
מעדיפים לשלוח רכב "עקוב אחרי" שכן ככה זה יותר מהיר, או שאומרים למטוס לעקוב אחרי מטוס אחר.
תומטוס99, אני חושב שאתה מבלגן כמה דברים לאותו מקום.
יש את הפיקוח הרגיל של "רשאי לXXX לפי XXX מסלול XXX...", "הנמך לXXX/טפס לXXX" וכו', עובד רק כאשר אתה טס IFR.
ויש הכוונה של ה"טייס משנה" שאומר לטייס המטיס פניה הבאה ימינה, השער החמישי לשמאל וכו', את זה אפשר לקבל רק עם תוספים בתשלום.
כמו כן יש תוכנה שמשנה את הפיקוח הדיפולטי ליותר מציאותי, לא זוכר איך היא נקראת. כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
|
|
חזור למעלה |
|
|
תומטוס99 טיסות סדירות
|
נשלח: 16:32 ,21 יוני 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אפשר קישור להורדה בתשלום של ה"טייס משנה" ואת קישור לתוכנה שמשנה את הפיקוח הדיפלוטי ליותר מציותי |
|
חזור למעלה |
|
|
falcononeone טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2006 הודעות: 2443 מיקום: אזור ב"ש
|
|
חזור למעלה |
|
|
|