צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Yonwolf טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 05, 2009 הודעות: 5
|
נשלח: 17:44 ,12 יוני 2010, שבת כותרת הודעה: |בעיה| התחברות לרשת |
|
|
יש לי פאלקון 4.0 אלייד פורס מאז סוכות ואני לא מצליח להתחבר לטיסה ברשת. מתי שאני נכנס למולטיפלייר אז אני לא רואה שום סרבר ברשימת סרברים. כבר אישרתי את המשחק דרך הפיירוול אבל אני עדיין לא מצליח. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד, תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Yinon_cohen טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 14, 2010 הודעות: 219
|
נשלח: 19:28 ,12 יולי 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני יכל לעזור לך בשמחה, הבעיה של קצת מורכבת, צור איתי קשר במסינג'ר: i.cohen778@gmail.com ובכיף אני יעזור |
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 18:08 ,14 יולי 2010, ד' כותרת הודעה: Re: |בעיה| התחברות לרשת |
|
|
Yonwolf כתב: | יש לי פאלקון 4.0 אלייד פורס מאז סוכות ואני לא מצליח להתחבר לטיסה ברשת. מתי שאני נכנס למולטיפלייר אז אני לא רואה שום סרבר ברשימת סרברים. כבר אישרתי את המשחק דרך הפיירוול אבל אני עדיין לא מצליח. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד, תודה. |
פתחת פורטים ? |
|
חזור למעלה |
|
|
YarinZamir טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 19, 2010 הודעות: 1
|
נשלח: 12:47 ,22 אוגוסט 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
מצטרף לשאלה!!
וד"א איך פותחים פורטים? |
|
חזור למעלה |
|
|
Yinon_cohen טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 14, 2010 הודעות: 219
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 19:05 ,22 אוגוסט 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
Yinon_cohen כתב: | אני יכל לעזור לך בשמחה, הבעיה של קצת מורכבת, צור איתי קשר במסינג'ר: i.cohen778@gmail.com ובכיף אני יעזור |
בולשיט ינון הבעיה לא מורכבת ולא כלום ! מכעיס לראות אותך רושם "תפנה אליי לפרטי " בכל אשכול ! המטרה של האשכול היא לעזור לאותו בן אדם באשכול עצמו כדי שגם אנשים אחרים יהנו מהמידע ! אם אתה רוצה שלח הודעות לפרטי אל תהפוך את האשכול לסוג של שיחת חולין !
ולפותח האשכול ! תבדוק פורטים פתוחים UDP TCP 2935 2934
תבדוק שהפיירול לא חוסם את הסימ' ותבדוק גם שהאייפי של המארח או המתארח פתוח ! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|