נשלח: 20:23 ,19 05 2010, ד' כותרת הודעה: פרויקט למימוש עם FreeTrack
שלום לכולם!.
ראשית אני מתנצל שאני מפרסם את זה כאן, כמה שזה נשמע פשוט אני נורא רוצה לממש את המערכת בשביל קרוב משפחה שלי ..
אני צריך עזרה של כמה חברה שמבינים בתכנות התוכנה של FreeTrack בכדי לממש מערכת פשוטה למדי שאני אפרט בקצרה עליה
היום באו אליינו משפחה מורחבת לחגוג את חג השבועות, וכמו כן אחד מהם נורא התלהב מהקוקפיט הבייתי שיש לי וביינהם מימוש הFreeTrack לטובת הסימולציה.
עכשיו מה שהוא העלה לי רעיון מאוד פשוט למימוש אך אני צריך קצת תדרוך בתכנות התוכנה.
הבת שלו היא נכה מלידה ויש לה קושי להחזיק את הצוואר שלה ישר והוא נופל למטה הרבה פעמים,
במילים פשוטות אני רוצה לתכנת את התוכנה כך שברגע שכשהיא תצפה בסרט והראש שלה יפול, הסרט יפסיק לפעול, וברגע שהיא תרים בחזרה הוא ימשיך וזה אמור לגרום לה לתרגל את שרירי הצוואר שלה להחזיק את הראש ישר ושלא יפול.
אני מבקש מאלו שמבינים, זה לטובת קרוב המשפחה שלי לבתו הנכה ואני נורא רוצה לעזור לו.
אני צריך עזרה איך לתכנת את התוכנה כך שברגע שהראש יפול הסרט יפסיק וכשהיא תחזיר את הראש למעלה הוא ימשיך.
בבקשה מכם זה רק לטובת הבת שלו ואני כל כך רוצה לעזור לו.
אתה לא יכול לעשות דבר כזה עם FREETRACK לבדה (ליתר דיוק- במצב הנוכחי שלה)
אני מניח שהעקרון צריך להיות העברה של FT למצב שליטה על העכבר (ובשביל זה צריך רק לד אחד, אז כל העניין של חיבור משהו לראש יהיה מאוד קל וקטן, אם זה על אזניות אז בכלל לא מורגש) ותוכנה שתפסיק את הוידאו ברגע שהעכבר יוצא מאיזור מוגדר, שגדול מספיק בשביל לא להפסיק בגלל תנועה קטנה.
רק צריך לכתוב תוכנה שכזאת, ומשם זה נראה די פשוט סה"כ.
ל FreeTrack יש גם קוד מקור חופשי , רק שרבים מדווחים שהשרת לא תקין ולא ניתן לגשת אליו עם תוכנות SVN למיניהן. אז בהנחה שקוד המקור לא נגיש, הפתרון שמעל נשמע הגיוני יותר.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה