צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Oran_T טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 20, 2010 הודעות: 21
|
נשלח: 21:11 ,21 אפריל 2010, ד' כותרת הודעה: עזרה בבחירת טריינר |
|
|
אני רוצה לקנות קיט של טריינר אבל עם יכולת לביצועים אקרובטים, אני עכשיו לומד עם בננה דברים בסיסיים ועד שאני אשלוט בה כמו שצריך אני רוצה לבנות לכיף את הטריינר (אני יודע איך לבנות טיסנים. את כל הטיסנים שלי אני בניתי, רובם היו דאונים אבל על אותו בסיס של גוף), אני מאמין שזה יקח לי כחודשיים או חודש וחצי. אני רוצה לדעת מאיפה לקנות, כמה זה יעלה ואת סוג הטיסן. אני ראיתי באתר של טיסן חולון PRO טריינר ב 600 אבל אני לא יודע אם זה מוכן או לא. מה יש בערכה?
יש לי כבר שלט 4 ערוצים ועוד 2 סרוואים לא בשימוש אני אני רוצה לדעת גם כמה עולה עוד 2 סרוואים ,מקלט של ארבעה ערוצים, גביש של התדר שלי ומנוע שיתאים לו. אם אני לא טועה זה 46 סמ"ק. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
F-14 תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Apr 18, 2008 הודעות: 469 מיקום: ראשל"צ
|
|
חזור למעלה |
|
|
Oran_T טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 20, 2010 הודעות: 21
|
נשלח: 8:46 ,24 אפריל 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
יש לי מדריך.
הסרוואים של הבננה שלי הם לא של הבננה הרגילה. זה סרוואים של השלט VG400 והם די חזקים. עכשיו ראיתי ב hobbycity מנוע שהמדריך שלי לטיסה המליץ לי:
הוא אמר לי שזה מנוע חזק מאוד וגם ראיתי את המנוע בפעולה על איזה טיסן שלב שני. הוא היה צריך כמעט את כל המסלול כדי לנחות ולעצור.
המנחת שאני מטיס בו זה מנחת רכסים / כפר חסידים והוא חינמי. יש בו כביש סלול לחקלאים באיזור אבל הם מרשים להטיס בו כי הם בקושי משתמשים בו. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|