צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 23:40 ,15 05 2006, ב' כותרת הודעה: Carrier Landing Pattern |
|
|
טוב, אם אני כבר בשוונג של שיתופים
עשיתי פה איזה שרטוט + הסברים של נחיתה על נומ"ט תוך שימוש ב Race Track Approach לפי נתונים ממספר מקורות וסרטוני ההדרכה בנושא. אם מישהו זוכר את הפוסט שלי של "אני בשמיים" על הנחיתות הרציפות, אז זה מבוסס על זה. זה בפורמט של Word.
http://vpn.ifschool.org/hedgehog/IL-2/Downloads/Carrier_Landing_Patterns.doc
As usual פידבקים יתקבלו בהערכה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
shay__silber טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 628 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 12:29 ,16 05 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
קובץ יפה מאוד , מושקע מאוד.
כמה נקודות לשפר אותו עוד יותר:
1. לחתוך את המנוע לפני שממש ממש נוגעים יכול להיות בעיתי אם צריך לעשות סיבוב נוסף...
ולכן הייתי ממליץ להשאיר את המנוע דולק ולהוריד אותו לאפס או אפילו להשאיר על 17 ולהסתמך על הגלישה כדי להביא אותך הביתה בשלום. וככה אם הנחיתה לא "הולכת" כמו שתיכנת או שפתאום צץ לו מטוס על הנושאת מטוסים יש אפשרות לפתוח מנוע ולעשות סיבוב נוסף.
אגב - במטוסים שיש להם ממש מעצורי אויר (קורסייר) אפשר להיכנס לגלישה אם מנוע בערך ב-40% או יותר ואז אם צריך לעשות סיבוב פשוט מכניסים מעצורי אויר והופ יש הרבה כוח זמין כדי לצאת לסיבוב נוסף.
2 . שמות של חלקים השונים של התהליך. לדוגמא -
החץ הראשון - כניסה. in bound
החץ השני - רגל 1 (leg 1
החץ השלישי - רגל 2
החץ הרביעי - רגל 3
החץ החמישי - רגל 4 או פיינל.
ככה ניתן לארגן סדר נחיתה כאשר טייסת שלמה צריכה לנחות ואפשר לקרוא בקשר באיזה שלב בנחיתה אתה נמצא בו. בנושא זה אולי כדי להוסף שצריך לתת מיספור לכל אחד שנמצא בנחיתה וגם מה עושים במקרה שצריך לעשות סיבוב נוסף לאיזה כיוון יוצאים ואיך מתחברים חזרה לתהליך נחיתה.
3. מרחקים - אחד הדברים הכי חשובים לדעתי לנחיתה טובה בכלל ועל נושאת מטוסים בפרט, היא לתת לעצמך מספיק מרחק התארגנות ותימרון להתישרות מושלמת. watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 19:50 ,16 05 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
הרעיון של המסלול מרוצים היה בזמנו כדי לאפשר קשר עין כמעט מתמיד עם ה LSO, שלא ניתן היה לראות ממרחק בגישה הישירה, אבל אין אותו ב IL-2 ויש כאלה שמעדיפים את הגישה הישירה. אבל כמו שאמרתם, זה מאוד מאוד עוזר לרכז את הפעולות בזמן הנכון, להוריד את המהירות כמו שצריך ולהיות מקוזז כהלכה עם זווית הגישה המתאימה ברגע הרצוי.
למי שלא מורגל בהטסה תוך כדי מבט לצדדים זה יכול להיות מאוד מסיח את הדעת ולגרום לחוסר התמצאות, אז כדאי לעבוד על זה קודם - ללמוד לשמור על כיוון טיסה וגובה בלי להסתכל קדימה.
אלון אמר לי שיתכנו בעיות לחלק לראות את השרטוט בפעם הראשונה ושהוא היה חייב לשנות את ה scaling קודם- אולי עניין של גרסאות של office ?
חשבתי שאולי שווה להמיר את זה ל PDF כי רוב הדפדפנים יכולים להציג את זה, אבל אני לא יודע איך עושים עריכה של PDF. |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 20:35 ,16 05 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יש תוכנה חינמית שממירה קבצים ל- PDF. היא מתקינה את עצמה התור מדפסת ואז מדפיסים ל- PDF
PDF_FreePrimop watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|