צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
aditall טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 12, 2010 הודעות: 12
|
נשלח: 15:07 ,11 אפריל 2010, א' כותרת הודעה: משהו על מודל טיסה ב F16 ו ב F15 |
|
|
לפני כשבועיים ישבתי עם חבר שהוא טייס ניסוי בח"א
ולאחר תחנונים רבים הוא נענה לבקשתי בדיקה מדוקדקת של מודל הטיסה בפלקון
אז ככה
1. מודל הטיסה של ה F16 וה F15 הינו סביר ובסך הכל מתפקד יפה עד גבהים של 20000רגל לערך שם ביצועי המטוסים הופכים להרבה פחות מדוייקים. בגובה נמוך(פחות מ 5000רגל) המטוסים פחות אנרגתיים מהמטוסים במציאות אם כי ההבדל קטן יחסית.
2. המכ"ם לא עובד כראוי מבחינת זמני הסריקה שלו ואופני הפעולה , לדוגמא לAN/APG68 יש 6BAR ולא 4BAR ועוד מספר דברים שכלל לא ניכללו אך בסך הכל הוא התרשם מאוד ממה שכן עובד .
3. תהליך ההתנעה אינו מדוייק אך יש מספר לא מבוטל של פעולות בבדח שכן דומות למציאות בעיקר ב F16 (בF15C של AEYES יש גם מספר לא מבוטל של פעולות אשר דומות למציאות)
שורה תחתונה:
אני שומע לא מעט הערות כמו זה לא ראליסטי וכדומה
אז חברים אני מודיע לכם בזאת שזה באמת לא ראליסטי לא ה F16 ולא ה F15 ולא שום מטוס בפלקון כי זה רק משחק ,משחק מתוחכם אך עדיין משחק.
מה שחשוב זה ליהנות ולנסות להביא עוד אנשים טובים שיצטרפו לתחביב
ואולי לפתוח עוד טייסות שמפעילות עוד סוגי מטוסים וזאת גם במחיר של פחות כפתורים לחיצים
בקוקפיט. תחשבו כמה מעניין יהיה לעשות קרבות אוויר בין טייסות של F15 ו F16 ? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Echo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 1130
|
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 15:46 ,11 אפריל 2010, א' כותרת הודעה: Re: משהו על מודל טיסה ב F16 ו ב F15 |
|
|
שלום
aditall כתב: | לפני כשבועיים ישבתי עם חבר שהוא טייס ניסוי בח"א
ולאחר תחנונים רבים הוא נענה לבקשתי בדיקה מדוקדקת של מודל הטיסה בפלקון
אז ככה
1. מודל הטיסה של ה F16 וה F15 הינו סביר ובסך הכל מתפקד יפה עד גבהים של 20000רגל לערך שם ביצועי המטוסים הופכים להרבה פחות מדוייקים. בגובה נמוך(פחות מ 5000רגל) המטוסים פחות אנרגתיים מהמטוסים במציאות אם כי ההבדל קטן יחסית.
2. המכ"ם לא עובד כראוי מבחינת זמני הסריקה שלו ואופני הפעולה , לדוגמא לAN/APG68 יש 6BAR ולא 4BAR ועוד מספר דברים שכלל לא ניכללו אך בסך הכל הוא התרשם מאוד ממה שכן עובד .
3. תהליך ההתנעה אינו מדוייק אך יש מספר לא מבוטל של פעולות בבדח שכן דומות למציאות בעיקר ב F16 (בF15C של AEYES יש גם מספר לא מבוטל של פעולות אשר דומות למציאות)
שורה תחתונה:
אני שומע לא מעט הערות כמו זה לא ראליסטי וכדומה
אז חברים אני מודיע לכם בזאת שזה באמת לא ראליסטי לא ה F16 ולא ה F15 ולא שום מטוס בפלקון כי זה רק משחק ,משחק מתוחכם אך עדיין משחק.
מה שחשוב זה ליהנות ולנסות להביא עוד אנשים טובים שיצטרפו לתחביב
ואולי לפתוח עוד טייסות שמפעילות עוד סוגי מטוסים וזאת גם במחיר של פחות כפתורים לחיצים
בקוקפיט. תחשבו כמה מעניין יהיה לעשות קרבות אוויר בין טייסות של F15 ו F16 ? |
1. מודל הטיסה בפאלקון הוא מדוייק מאוד מבחינת הנתונים אם כי מוגבל ע"י קוד לא מספיק טוב. שדרוג של הקוד FM הוא דבר נדרש וידוע כבר שנים... לצערי הרב לא מדובר בעבודה פשוטה... אבל מי יודע... אולי בעתיד?
2. למכ"ם APG-68 בטח יש כל מיני גרסאות ושדרוגים שנעשו עם השנים וכו' וכו'... אני בטוח שהוא לא פועל בדיוק כמו במציאות אם כי אני מבטיח לך שהמערכות בסימולטור נבחנו ושופרו (ועוד לא נאמרה המילה האחרונה... אולי לעולם לא?) בעזרתם של אנשים שמכירים מקרוב את העניינים.
3. בטוח שתהליך ההתנעה לא מדוייק... אף אחד לא מצפה שהוא יהיה 100% מדוייק... אני בטוח שבמטוס האמיתי יש עוד עשרות פעולות שנדרש לבצע. אבל מצד שני כמו שאמרת מה שפועל אכן אמיתי... ואולי אלו הפעולות העיקריות? לא יודע... אם כי זה גם משהו שמשתנה כל הזמן... מוסיפים כל הזמן עוד ועוד פרוצדורות כאלה ואחרות.
בסה"כ נכון לא הכל ריאליסטי ב 100% וזה לא סימולטור אמיתי צבאי, מצד שני לבוא ולהגיד למי שעובד על זה שאפשר "לחפף" בריאליזם בטוח ירגיז מישהו אחד או שניים... יש מספיק אנשים שלוקחים את הקטע של הריאליזם לא בצחוק בכלל וגם משקיעים מזה מזמנם הפרטי כולל קריאה של מדריכים אמיתיים (כאלה שניתן למצוא ברשת וגם כאלה שלא...) ויישום המערכות בפועל. לא חושב שתראה "חיפוף" בקטע הזה בשנים הקרובות. בהנחה שהעניינים יימשכו כפי שהם אני מניח שתראה עוד מערכות כאלה ואחרות צצות פתאום ואחרות שמשודרגות לרמה ריאליסטית יותר.
לגבי ה F-15, האם תהיה פעם אויוניקה למטוסים אחרים? זה לא קטע פשוט אבל בהחלט לא בלתי אפשרי... מי יודע אולי בעתיד.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
Echo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 1130
|
|
חזור למעלה |
|
|
aditall טיסות סדירות
|
נשלח: 15:59 ,11 אפריל 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
הוא בדק את בלוק 30
ול I_HAWK אני ממש לא מזלזל באף אחד אני עצמי מתיחס לפלקון ברצינות רבה ומנסה ללמוד עדיין את מורכבותו. |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 18:16 ,11 אפריל 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני מסכים שהמכ''ם בפאלקון אכן לא מזכיר במידה רבה את המכ''ם במציאות, יש כמה שינויים וחסרונות שלא קיימים בפאלקון וקיימים במציאות.
מבחינת הF-15 : לא בדקתי אותו מעולם בOF, אך כמו שאמר לי בזמנו איתי- הF-15 בפאלקון פועל כביכול על מנוע אחד ובנוסף עובד עם FLCS.
מבחינת בד''ח ההתנעה אני יכול לומר בודאות כי המשחק מאפשר כ-70 -80 אחוז מהפעולות שמבצעים במציאות. |
|
חזור למעלה |
|
|
aditall טיסות סדירות
|
נשלח: 18:51 ,11 אפריל 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
YINON לא בדקתי באחוזים את מספר הפעולות מתוך כלל הפעולות אבל אני מאמין שזה באמת 70-80 אחוז ולגבי ה F-15 אני לא יודע אם הוא פועל כביכול על מנוע אחד ואני בטוח שאיתי יודע על הפלקון יותר ממני ומהרבה אחרים .מה שאני כן יודע זה שהערכים שמתקבלים לדוגמא בפניה של 7G בגובה 15000רגל לדוגמא מתקרבים יותר לערכים של F15 כאשר אני מטיס את ה F15 לדוגמא ה F15 שמר על יכולת פניה תוך כדי איבוד אנרגיה קטן יותר מה F16 באותה סיטואציה ואילו ה F16 שמר על רדיוס פניה קטן יותר, |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
נשלח: 1:21 ,12 אפריל 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בסופו של דבר זה כיף ומאתגר לשחק במשחק שנותן לך להטיס מטוס קרב, המרחק בין מדמה טיסה למציאות תמיד יהיה עצום, כי לא משנה כמה הדמיון יהיה גדול הוא פשוט לעולם לא יהיה מציאות...
אני זוכר לפני 5 שנים או יותר? (הזמן עובר מהר) בניסויים שעשיתי יחד עם רפטור מי שיצר את המודל טיסה לאופן פאלקון את הקושי ליצור מודל שגם יענה על המצב במציאות וגם יהיה מתאים למשחק. דבר מאוד רגיש שמצריך כמו שנאמר כבר למעלה כתיבת קוד מחדש.
אז יאללה שיצא הפאלקון החדש וכולנו כבר נהיה על אותה גרסא! |
|
חזור למעלה |
|
|
RIAIS טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2007 הודעות: 155
|
נשלח: 20:23 ,20 אפריל 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
חברים,
בתור אחד שעוסק בתחום FLCS למחייתו, היה לי את הכבוד לתרום את תרומתי הצנועה לפיתוח נושא FLCS בפלקון החדש שיצא עוד 3-4 שבועות.
מבטיח לכם שיהיה בו מודל טיסה כל כך ראליסטי שאתם תפלו מהכסא... |
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 21:24 ,20 אפריל 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יוצא עוד 3 שבועות !?!?!? |
|
חזור למעלה |
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
נשלח: 21:41 ,20 אפריל 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
והנה המרצע יצא מהשק.. |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 22:38 ,20 אפריל 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
3-4 שבועות היא בדיחה שרצה כמעט 10 שנים בפאלקון... אבל אני מאמין שזה ייצא בסופו של דבר |
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 22:41 ,20 אפריל 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
גם אני מאמין שיצא מתישהו
רק שאני מקווה שהמתישהו הזה יהיה בזמן הקרוב !
ו RIAIS, יש לך משהו לספר בנוגע לפאלקון החדש ?
יהיו יותר כפתורים לחיצים או קצת ?
רק ספר משהו
יהיה תואם WINDOWS 7 ?
כי נשמע הגיוני שאם הוא תומך DX9 אז הוא יתמוך WINDOWS 7 |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
|