צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
GammaWing טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 01, 2010 הודעות: 2
|
נשלח: 23:05 ,1 מרץ 2010, ב' כותרת הודעה: עזרה|בקשר להגדרות הגרפיקה במשחק |
|
|
שלום וערב טוב.
קניתי והתקנתי היום את Flight Simulator X Deluxe ואת שני הפאטצ'ים בשבילו (SP1+SP2)
עכשיו, הגעתי לקטע של ההגדרות הגרפיות. אני לא כולכך מבין מה כול הגדרה משנה בידיוק
לכן, יש לי בקשה אליכם. במקום שאני יתעסק עם ההגדרות שעתיים עד שיעבוד לי חלק המשחק, אולי תוכלו ליעץ לי למה לשנות את ההגדרות הגרפיות (לא מה שיש בהתחלה, שיש תמונה ליד זה, אני מעדיף במתקדם שאפשר לשנות את כול האפשרויות הגרפיות) כדי שהמשחק יעבוד לי חלק וכמה שיותר יפה?
המפרט של המחשב שלי הוא:
Intel Core2Duo E8400 @ 3.00Ghz
4GB Ram
Nvidia Geforce GTS 250 dx10 1024MB
Windows 7 64-Bit build 7600
אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי להתאים את ההגדרות הגרפיות למפרט שלי, כדי שהמשחק יעבוד כמה שיותר חלק, אבל גם כמה שיותר יפה (אבל שעדיין יהיה חלק!)
תודה רבה! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 23:11 ,1 מרץ 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני מצטער, אבל אין קיצורי דרך.
אמנם לדעת את מפרט המחשב זה עוזר, אבל אנחנו לא יודעים אילו עוד תוכניות רצות באותו זמן במערכת ההפעלה וכמה הן מעמיסות על שאר המערכת.
בכל אופן, אין טעם לשחק עם ההגדרות האלה בלי לדעת מה הן בכלל עושות, לכן אני ממליץ לך לעבור על העמוד הזה:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-14489.html
בתור התחלה, תוכל לנסות את ההגדרות המקסימליות- כי במצב חדש וללא תוספים הסימולטור דווקא לא מעמיס במיוחד על מערכות בינוניות-חזקות.
בנוסף, ככל משתמש חדש- התעדכן בחוקי הפורום. זה לא מרגיש קצת שונה ומוזר לשים את התיוג הטיפשי הזה בכותרת ההודעה, כשרואים שאין שום הודעה מתויגת ככה?
http://www.preflight.us/HE/ftopict-1006.html
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
GammaWing טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 01, 2010 הודעות: 2
|
נשלח: 23:17 ,1 מרץ 2010, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בקשר לתוכניות שרצות ברקע, את רובם אני סוגר לגמרי. וגם אני משתמש בתוכנה GAMEBOOSTER שסוגרת עוד המון דברים.
ואיך אתה תגדיר את המחשב שלי? חזק/בינוני?
ועוד שאלה, איזה תוספים אפשר להוריד כדי לגרום למשחק להראות טוב יותר? |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 1:11 ,2 מרץ 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
GammaWing כתב: |
עכשיו, הגעתי לקטע של ההגדרות הגרפיות. אני לא כולכך מבין מה כול הגדרה משנה בידיוק
לכן, יש לי בקשה אליכם. במקום שאני יתעסק עם ההגדרות שעתיים עד שיעבוד לי חלק המשחק, אולי תוכלו ליעץ לי למה לשנות את ההגדרות הגרפיות (לא מה שיש בהתחלה, שיש תמונה ליד זה, אני מעדיף במתקדם שאפשר לשנות את כול האפשרויות הגרפיות) כדי שהמשחק יעבוד לי חלק וכמה שיותר יפה?
|
זה אולי יכול לעזור לך קצת:
http://tomer.ifschool.net/tweak/fsx.htm
זה המדריך להגדרות FSX של תומר חיים שכל מי שהתקין את ה-FSX כדאי מאד שהדבר הראשון שיעשה הוא לקרוא אותו ולהיעזר בו.
לפחות להתחיל במשהו, אח"כ זה הרבה ניסוי וטעייה וקצת להתעדכן על Tweaks ברשת ולנסות מה עובד לך. [אין מרשמים לפי מפרט]
בסה"כ יש לך מחשב די חזק. אבל ב-FSX חייבים לשחק עם ההגדרות כדי להגיע לתוצאות גרפיות מיטביות בקצב טוב, על המחשב הספציפי שלך.
תומר חיים כתב את המדריך למחשב חלש יותר משלך אבל כדאי להתחיל שם, ומשם להתחיל להעלות בהדרגה את ההגדרות אצלך ובניסוי וטעייה להגיע להגדרות שהכי מתאימות לך. ותתכונן שזה יקח לך יותר משעתיים. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
4X-NOM תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2009 הודעות: 1504 מיקום: הרצליה
|
נשלח: 13:45 ,2 מרץ 2010, ג' כותרת הודעה: |
|
|
בקשר לטקסטורות קרקע, עשיתי חיפוש ומצאתי עוד תוסף קרקע שמכסה את כל העולם, בכל העונות והסוגים של הקרקע.
הוא נרה FScene, הנה האתר:
http://www.fscene.com.
בקשר להגדרות שאתה רוצה, הדרך הטובה ביותר היא ניסוי וטעייה.
תתחיל מההגדרות הגבוהות ביותר ולאט לאט תוריד קצת עד שזה מגיע להגדרות שאתה מחפש. נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|