צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 20:12 ,9 פברואר 2010, ג' כותרת הודעה: מבצע מוקד |
|
|
שלום, אני עושה עבודת גמר בהיסטוריה על מבצע מוקד, רציתי לשאול אם מישהוא יכול לקשר אותי למידע על הסד"כ הערבי (עיראק, סוריה, ירדן ומצרים) לפני המלחמה... אני צריך מספרים של כל מטוס, אם מישהוא יודע על אתר או ספר שמכיל את המידע הזה אני אודה לו מאוד. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yaniv_C טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 04, 2008 הודעות: 247 מיקום: באר שבע
|
|
חזור למעלה |
|
|
sharonbh תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Dec 19, 2007 הודעות: 496
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 0:28 ,10 פברואר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
uri, שם הספר הוא השמים אינם הגבול? עברתי אליו ואני אחפש עוד קצת מחר, אני מאמין שאין בו מה שאני צריך - סד"כ מדויק של מדינות ערב. כנל לשרון - כרעם ביום בהיר לא מכיל מידע על הסד"כ הערבי. הוא מכיל מידע על הטייסות הערביות והמטוסים שהם מפעילות, אבל לא מספרים. אני צריך לדעת כמה מטוסי מיג 21 וכמה טופולבים הופעלו בכל צבא... תודה בכל זאת "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
נשלח: 11:38 ,10 פברואר 2010, ד' כותרת הודעה: |
|
|
הספר של דני שלום מלא בטעויות (כמו כל ספריו של הסופר) ולכן אני לא ממליץ להתבסס עליו.
הספר הטוב ביותר שיצא עד היום על המבצע הוא של Isradecal
http://www.isradecal.com/?storeid=110&view=products&id=3955
הספר הזה עלה לי בזמנו כ 240 ש"ח.
אתה מוזמן לשלוח מייל\להרים טלפון לרענן וייס ולהזמין ישירות ממנו במקום להזמין מהאתר.
כמו כן,בנוגע למתודולגיית המחקר.
ככלל אני לא הייתי מתבסס על המקורות הישראלים גרידא והולך לחקור גם את המקורות הערביים. (במיוחד כשזה מגיע לסד"כ).
מניסיוני ההשוואה בין המקורות היא מעניינת ביותר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|