lior_678 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 29, 2009 הודעות: 1091
|
נשלח: 16:39 ,24 ינואר 2010, א' כותרת הודעה: טיסה קשה אבל נחמדה |
|
|
שלום לכם!
היום בשעה 2:10 עליתי מחיפה לכיוון ראש פינה, לקראת סוף הדרך היה מלא ערפל והיה קשה לנחות, אז חיכיתי שם רבע שעה והמראתי משם לקריית שמונה, שם בכלל לא מצאתי את השדה, היה מאוד קשה עם עננים כבדים ושחורים, ירדתי ממש נמוך כדי לגלות איפה השדה, רציתי לחזור אבל בסוף מצאתי אותו! נחתתי שם בשעה 3:05 , שם לא חיכיתי הרבה כדי שהרוחות לא יהיו יותר מידי חזקות ואני לא יוכל להמריא, אז עליתי וחזרתי לכיוון חיפה, שם נחתתי בשלום נחיתה מאוד כיפית על מסלול 16 עם פיינל מאוד ארוך ועם נוף מדהים של הגנים הבאהים מימין, את השדה ממולי ואת הנמל משמאל , מתחתי כמובן היה הים התיכון ומעלי עננים ממש לא כבדים(הערפל הפסיק 5 דקות לפני שהגעתי לחיפה), בקיצור טיסה מאוד מדהימה, קצת קשה אבל זה שווה את זה.
נחתתי בשעה 3:50 בדיוק , התיכנון שלי היה לטוס להרצליה, ומשם לשדה דוב להקפה ולחנות שם, אבל ממש לא היה לי כח, זה כבר יהיה יותר מידי קשה ולא כיף, אז חניתי בחיפה.
למה סיפרתי לכם את כל זה?
א) אני ממליץ לכם לטוס ככה עם המזג אוויר הזה
ב) מי שרוצה לטוס איתי ברשת טיסה כזאת, שיבקש ואני ישמח לטוס איתו
ג) אם אתם חושבים שזה כיף ומתענינים, אולי נקבע טיסת רשת קהילתית של פריפלייט וזה יהיה הרבה יותר כיף!
ערב טוב! ומקווה שנהנתם, מי שרוצה תמונות מהטיסה, שיבקש ממני במסן:
lioravinoam96@gmail.com
אני לא יפרסם כאן כי זה מאוד כבד וזה מלא תמונות, שאי אפשר לוותר על אחת, במסן זה יותר קל, אז תבקשו שם..
ושוב פעם(פעם אחרונה)
ערב טוב לכם!!! בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS |
|