צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
s123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 05, 2009 הודעות: 610
|
נשלח: 21:05 ,16 ינואר 2010, שבת כותרת הודעה: הוספת מטוסים לסימולטור |
|
|
היי.אני יודע שכדי להוסיף מטוס לסימולטור צריך להוריד את המטוס הרצוי מאזור ההורדות, אך כל פעם שאני מוריד את המטוס, זה לא מוסף לי אותה אותו לסימולטור.אז מישהו יוכל להסביר לי איך אני מוסיף מטוס לסימולטור? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
lior_678 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 29, 2009 הודעות: 1091
|
נשלח: 21:09 ,16 ינואר 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
עמית, אני ידבר איתך בפרטי על זה,
אתה יכול גם לשאול אותי מתי שתירצה, אל תפתח דיונים על זה.. בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS |
|
חזור למעלה |
|
|
787 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 26, 2009 הודעות: 185 מיקום: נו זה שם
|
|
חזור למעלה |
|
|
asaf1212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 01, 2009 הודעות: 727 מיקום: שוהם
|
|
חזור למעלה |
|
|
787 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 26, 2009 הודעות: 185 מיקום: נו זה שם
|
|
חזור למעלה |
|
|
asaf1212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 01, 2009 הודעות: 727 מיקום: שוהם
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 22:04 ,16 ינואר 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי, זה מוגזם. תמיד אפשר להגיד "אני לא יודע" , זה מקובל.
אבל כשאומרים את זה בתוך פורום שקיים שנים, עם ריכוזי מידע ענקיים לגבי כל שאלה בסיסית שיכולה להתעורר- זה אומר שלא הסתכלתם אפילו טיפה בדיונים עם המידע הזה, שנמצאים בצורה נוחה מאוד בראש העמוד.
כל שאלה כזאת בנסיבות כאלה מעליבה יותר ויותר- בגלל שאתם לא חושבים אפילו לנסות למצוא את המידע הזה, שנמצא כאן רק בגלל שאנשים תרמו מזמנם ומהידע שלהם- בשבילכם!
אמרתי יותר מדי. עדיף פשוט לסכם את זה ככה: אם יש לכם שאלה שלא קשורה לתקלה בסימולטור, אז התשובה לשאלה נמצאת כאן בפורום בלי שתשאלו אותה בפעם המיליון.
עמית, בחייך! אל תגיד לי שחשבת שהמטוס נכנס לסימולטור לבד מייד ברגע שאתה מסיים להוריד אותו!
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|