צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Eagle Driver טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 07/07/2005 הודעות: 308
|
נשלח: 16:11 ,6 05 2006, שבת כותרת הודעה: LA-7: שניים מול 3 תותחים |
|
|
בטיסה היום ב VPN מישהו טען שהגרסא בעלת 2 התותחים קלה יותר ולכן מהירה ועדיפה על פני הגרסא בעלת 3 התותחים.
לעיונכם המידע מהתוכה של הארדבול: http://img113.imageshack.us/img113/3360/la3an.jpg
(מקווה שתוכלו לראות, אם לא אני יעלה בדרך אחרת)
כמו שאפשר לראות אין שום הבדל במשקל ובטיפוס, והגרסא בעלת 3 התותחים למעשה מהירה יותר ב 12 קמ"ש בגובה נמוך ומטפסת מעט מהר יותר (וכמובן בכוח האש).
לגרסא בעלת 2 התותחים יש יתרון זניח יחסית בקצב הסיבוב ויתרון מהירות קטן מעל 6 ק"מ. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 16:38 ,6 05 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
כן זה הייתי אני שאמרתי את זה,
רואים בתמונה שלך שהגרסה עם השני תותחים גם פונה יותר טוב, וגם מהיר יותר בגובה גבוהה. בכל מקרה ההבדלים הם כ"כ קטנים שהם זניחים לדעתי, אבל יש משהו בתוכנה הזאת שמפריע לי בכל מקרה...
עם הבדלים בביצועים עם מטוס שיש לו אותו מנוע והספק אני מוכן להבליג, אבל איך יכול להיות שהמשקלים שלהם שווים ? הרי התותח הנוסף מוסיף לפחות עוד 40 ק"ג נטו למשקל המטוס (רק התותח בלי התחמושת) , וחייב שיבוא לידי ביטוי בנתון של empty weight אם לא גם במשקל המראה שכולל גם דלק, תחמושת, וטייס.
נראה לי שהתוכנה הזאת של Hardball לא מדייקת כל כך, או שלא יורדת לדקויות.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle Driver טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 07/07/2005 הודעות: 308
|
נשלח: 17:18 ,6 05 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
או... שהבעיה היא בסימולטור ולא הוכנסו הבדלים במשקל לדגמים האלה. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 18:06 ,6 05 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
נראה לי שכדאי לעשות כמה גיחות עם שני המטוסים הללו, להעמיד אותם אחד נגד השני, ומידי פעם להחליף מטוסים בין הטייסים. ככה אפשרי לקבל רושם אולי קצת יותר טוב לגבי ההבדלים בביצועים ובתחושות סטיק ביניהם. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|