צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Z30G0D טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 13/04/2005 הודעות: 11
|
נשלח: 11:14 ,6 05 2006, שבת כותרת הודעה: שאלה בקשר לקורס טיס... |
|
|
התקבלתי למחזור יול הקרוב של קורס טיס 158...
ראיתי שיש פה אנשים שונים שגם כן היו בביס"ט, ורציתי לדעת האם החוברת הכנה לקורס שצריך להוריד מהאינטרנט שווה משהו...כי יש חלק שאמרו לי שהיא ממש עוזרת וחלק אמרו לי שאני יכול לזרוק אותה לזבל בגלל שהמרצים מעבירים מה שבא להם.
אז אני פחות או יותר בדילמה, כי אני לא רוצה ללמוד גם את זה בנוסף לכל הבגרויות שיש לי עכשיו.
תודה! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Madrid1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 13, 2005 הודעות: 305 מיקום: Tel-aviv
|
נשלח: 15:23 ,6 05 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תשמע,
לפי דעתי החוברת שימושית,אבל אם הדילמה היא בין הלמידה של החוברת לבין הלמידה לבגרויות, תלמד לבגרויות קודם כל כי זה הכי חשוב, אף אחד לא מבטיח לך שתהיה טייס והסיכויים שואפים לאפס, אני לא בא להוריד לך את המוטיבציה חס וחלילה אבל תסתכל על הדברים בצורה רציונלית ומפוקחת ותחשוב קדימה על העתיד שלך,
אם יהיה לך בין לבין זמן ללמוד, מה טוב, אם לא תספיק הכל אז גם זה לא סוף העולם לא כל מה שאומרים הוא קדוש וגם אם לא תדע בעל פה את החוברת זה לא מה שימנע ממך
לעבור את הצ'קים בהצלחה, תקח את הדברים בפרופורציה ובעיקר את מה שאומרים לך
אל תייחס לדברים חשיבות מעבר לאימרות, ראיתי גם כאלו שהגיעו לקורס בלי ללמוד בכלל את החוברת והם למדו במהלך הטירונות ועברו את הצ'קים בהצלחה ואף יותר מזה..
שיהיה לך המון בהצלחה וכל יום שתשרוד בקורס תסמן לעצמך וי , אל תחשוב יותר מדי קדימה כדי שלא תתאכזב, בקורס טייס אתה ארעי ואתה יכול לעוף כל יום לכן תתן מעצמך כל מה שאתה יכול כל יום וגם אם לא תצליח, תדע שעשית את כל מה שיכולת .
Madrid1/ Watch You'r Six You'r Ass Is On Fire |
|
חזור למעלה |
|
|
-Nightmare- טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 22/08/2005 הודעות: 145
|
נשלח: 20:16 ,26 05 2006, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תראה..אני עוד לא בקורס- מאוד מקווה להתקבל..
ובקשר לחוברת- זה חומר בסיסי של 7 השבועות הראשונים שכולם ידעו בסופו של דבר והמרצים מעבירים אותו בדרך זו או אחרת. אני הייתי ממליץ לך להתאמץ וללמוד אותה כי אין לך מה להפסיד- רק ההפך. ובינינו החומר שם הוא דיי פשוט.
אני מאמין שבסופו של דבר מעט מאוד נופלים בגלל הקטע הזה אם בכלל, הצ'קים זה מה שחשוב באמת בשלבים המוקדמים- זה..רק כדי לראות שאתה לא דביל מוחלט...שב תלמד ותוכיח שאתה תותח.
בהצלחה- אני מקנא בך!!! |
|
חזור למעלה |
|
|
GoG טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 265
|
נשלח: 20:40 ,26 05 2006, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אל תשלול למידה של החובר, דבר ראשון....
גם אם אין לך זמן אפילו לרפרף בה, חכה לאחר תקופת הבגרויות.
לאחר מכן יש איזה שבועיים (פחות או יותר) בין הבגרות האחרונה ליום הגיוס, תלמד בזמן הזה.
ואל תשכח - תמיד להיות הטוב ביותר... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|