צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 12:47 ,8 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: אויב בלתי מנוצח |
|
|
שלום לכולם,
בין אם זה קמפיין ובין אם זה סתם דוגפייט, מטוסי האויב של המחשב הם בלתי מנוצחים בIL2, לא משנה כמה המטוס שלי מהיר או משוכלל, הם תמיד יהיו מהירים יותר, גבוהים יותר, בעלי יותר כוח ורבים יותר.
לא משנה כמה אטפס, או כמה כוח מנוע אני אשקיע, הוא תמיד יהיה באופן אוטומטי באותו גובה או יותר גבוה, הוא תמיד ידע איפה אני, גם אם אתגנב אליו. המנוע שלו לעולם לא יתחמם, והוא תמיד יהיה באותה מהירות ותמיד יוכל להגיע לכל הגבהים. ולא משנה כמה זמן ארדוף אחריו, אני לעולם לא אשיג אותו.
בכל משימת קמפיין יהיו להם מטוסים רבים יותר שהם גם טובים יותר ממטוסי המחשב שאיתי, בין עם אני בסיור של 4 מטוסים ובין אם צריך להגן על נושאת המטוסים, וישלחו איתי רק עוד רביעיה ונצטרך לעמוד מול מעל ל-30 מטוסי אויב, שמצליחים להשמיד את הספינה שלי שוב ושוב כל פעם מחדש.
אני פשוט מיואש מהסימולטור הזה.
השאלה שלי, איך אני אמור לעשות את זה? איך אתם עושים את זה? זה אפשרי לנצח אותם בכלל בסימולטור הזה?
תודה לעוזרים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 13:08 ,8 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
במשפט אחד: בית הספר לטיסה של IL2 בהנהלתו של מיכה (Phantom).
ITS WHERE WE ARE TRAINED BY THE BEST TO BECOME THE BEST
אם אני לא טועה הוא פותח קורס בקרוב...
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 15:14 ,8 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
יש רק אחד שהוא בלתי מנוצח....Maverik [img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 15:29 ,8 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תוכיח |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 15:34 ,8 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אבל לא משנה כמה מהיר יותר מהמטוס שלי יהיה אני לא יכול להשיג אותו.
ניסיתי לבוא בקרב עם P-39L נגד F-4F-3, פשוט לא יכלתי להשיג אותו. מה שהתכוונתי להגיד זה שהמחשב הזה מרמה אותי ואם יש משהו שאפשר לעשות.
פעם הייתי מפיל איזה 3-7 מטוסים במשימה אבל משהו נדפק שם פתאום. |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 16:32 ,8 ינואר 2010, ו' כותרת הודעה: |
|
|
FreeFlight כתב: | אבל לא משנה כמה מהיר יותר מהמטוס שלי יהיה אני לא יכול להשיג אותו.
ניסיתי לבוא בקרב עם P-39L נגד F-4F-3, פשוט לא יכלתי להשיג אותו. מה שהתכוונתי להגיד זה שהמחשב הזה מרמה אותי ואם יש משהו שאפשר לעשות.
פעם הייתי מפיל איזה 3-7 מטוסים במשימה אבל משהו נדפק שם פתאום. |
המחשב לא מרמה - המטוס והטייס שלו מתנהג בצורה מושלמת.
ועדין הם צפויים ועושים את אותם טריקים שוב ושוב. אומנם בגירסה האחרונה הם השתפרו - אבל - יש להם עוד הרבה להתקדם.
הם יודעים במה המטוס שלהם יותר טוב ומשתמשים בתרגילים מתאימים. הם גם יודעים להתחשב בנזק שנגרם למטוס שלהם במערכת השיקולים.
וכמובן הם צלפים - מה לעשות זה בכל זאת מחשב - היית מצפה ממחשב שיפספס?
אבל אם אתה לא נמצא להם בכוונת הם לא יכולים לפגוע בך. watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 12:08 ,9 ינואר 2010, שבת כותרת הודעה: |
|
|
המחשב אמנם מתמרן טוב ויש לו ביצועים בלתי הוגנים, אבל הוא עדיין מחשב ופועל לפי חוקים מוגדרים מראש, הצעדים שלו די נצפים וניתן להביס אותו. אני מסוגל להפיל מטוס אויב (מטוס עם רמת ביצועים שווה פחות או יותר לשלי) ואפילו שניים אם אני מתאמץ מספיק... "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
נשלח: 18:53 ,10 ינואר 2010, א' כותרת הודעה: |
|
|
עדין לא הגענו לימים שבהם אינטיליגנציה מלאכותית עולה על זאת של האדם. מה שכן , תיקח בחשבון שהמחשב מראש יודע מה שאתה עוד לא יודע בתור מתחיל.
בסימולטור טיסה בשונה ממשחקים כמו call of duty או counter strike אתה צריך לרכוש מיומנות שהיא מעבר ללכוון ולפגוע.
המחשב מתנהג בהתאם אליך, ועושה עם עצמו שיקולים של אם הוא עושה ככה אז אני אעשה ככה.
בדיוק בגלל הסיבה הזאת אני ממליץ לך לנסות את הדברים הבאים
- תהיה לא צפוי
- תיקח אותו לקצה גבול היכולת, אם זה בטיסה נמוכה מאוד או קרב של גובה גבוה איפה שהתנועות העדינות שאתה תעשה בהתאם למצב הוא כנראה לא יעשה טוב ממך.
-תלמד איך הוא מגיב לאופן שאתה טס
-אחרי שהגעת להפלה הראשונה שלך ואתה מרגיש בטוח ביכולות שלך, נסה לבצע קרב עד שלא יהיה לך דלק, שבו אתה כמה שיותר זמן שומר כוונת על המטוס של האויב.
-תכיר את המטוס שבו אתה טס, תכיר את המטוס שטס נגדך.
בפועל אין תרגיל קסם , יש רק התמדה ולמידה. בבית ספר לטיסה ילמדו אותך את זה מהבסיס ועד לאן שתהיה מסוגל להגיע.
בהצלחה .. ותהנה.
- "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|