שלום לכל מפקדי הטייסות. אני "מרים להנחתה" עבורכם. מצורף לינק עם פ"מ למבצע של תקיפת מחסן מזל"טים שנמצא ברשות החיזבאללה.
אני מזמין את הטייסות להרים את הכפפה ולעשות כמיטב יכולתם לעשות את המבצע על הצד הטוב ביותר. הרעיון מאוחרי כל הסיפור הוא שהטייסת אשר תבצע את המבצע תפרט עד כמה שהיא תוכל את פקודת המבצע שלה עבור המבצע, ההכנות אשר ביצעה, הביצוע והתחקיר. עם כמה שיותר "מסמכים" ו"תיעוד מצולם" כדי שמשתתפי הפורום הצעירים יותר יוכלו ללמוד, להתרשם ולקבל מושג על איך עובדת טייסת וירטואלית ובאיזה איכות היא מוציאה את המשימות שלה.
עברתי בריפרוף על הפ"מ הזה שלך.
קודם כל DTOS זו לא "הדיפה" אלא שיטת הטלה. DIVE TOSS - הטלה בצלילה.
שנית, עצם הכתבת היעף והחימוש בעצם מגביל מאוד את יכולת התיכנון.
אישית, אני חושב שהייתי מעדיף לעשות חתף ימני עם זוג MK84 וסומך על כל אחד מבני המבנה שלי שידפוק את המטרה שלו. או לחילופין (בהתאם לאיומים - לא ממש ראיתי מה יש שם) JDAM מגובה 30 בישרה ואופקית והביתה.
עצם הבחירה בJDAM בעצם משחרר אותך מכל צורך בשימוש בהטלה כלשהי, מגיעים בגובה כלום עם CCRP בLOFT, כל אחד מבני המבנה משחרר עצמאית על המטרה שלו ושובר הימה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה