צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
s123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 05, 2009 הודעות: 610
|
נשלח: 21:05 ,23 נובמבר 2009, ב' כותרת הודעה: תעזרו לי |
|
|
תקשיבו, ההפלה הראשונה שלי הייתה רק מזל.התחלתי להתאמן חזק על קרבות אוויר.הכי מלחיץ שמכוונים עליך.הבעיה היא כל פעם שטיל בדרך אלי אני מתמרן חזק וכל הזמן אני נפגע מהטיל מתאסק מה לעשות כאשר יורים עליך טיל אוויר אוויר ויש לך 10 שניות בערך להתגונן? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
s123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 05, 2009 הודעות: 610
|
נשלח: 21:08 ,23 נובמבר 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מצאתי לי שיטה להתהפך חלקית על צירי ושהטיל מגיע אלי לשבור חזק זה עוזר? |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 21:19 ,23 נובמבר 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ע"י שבירות בלבד אתה לא תתחמק משום טיל, יש לך מוץ ונורים ומשבש. כבר אין לי כוח לפרט על זה כבר פעם רביעית |
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 23:05 ,23 נובמבר 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
InferNal כתב: |
וד"א שבירה עוזרת רק אם הטיל ממש קרוב אליך והתמרון שלו פחות טוב משלך. לא תנאים שכיחים במיוחד עם הטילים של ימינו, אז עדיף להוסיף גם מוץ ונורים |
שגם לא ממש עוזרים עם הטילים של ימינו
הדבר היחיד שבאמת עובד זה לגרום לטיל לאבד את כל האנרגיה שלו מה שאומר לגרום לו לתמרן הרבה כל הזמן. להעביר אותו משעה 3 לשעה 9 ובחזרה יעזור בטווחים מסויימים, לטפס גבוה יעזור בחלק - אבל הכי חשוב, להיות מהיר בכל התמרונים האלה, המפתח להכל היא שהטיל מנסה לעבור לLEAD כל הזמן, ככל שאתה מהיר יותר, הנקודה אליה הוא מכוון רחוקה יותר, מה שגורם לו לבצע תמרון חריף יותר (ולאבד יותר אנרגיה בתהליך).
בטווחים קצרים העניין פשוט/מסובך הרבה יותר. אם אתה לא יכול לירות בו, תשמור אותו בתוך הRMIN. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
|
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 14, 2009 הודעות: 1363
|
נשלח: 18:41 ,25 נובמבר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ציטוט: |
לטפס גבוה יעזור בחלק
|
רק חשוב לציין שהטכניקה הזאת גרועה נגד נ"מ (רק בשביל שלא תעשה את זה כשיורים עליך טיל קרקע-אוויר) |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|