צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
eladstar5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 19, 2009 הודעות: 1311 מיקום: חפשו ותגידו לי ...
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 23:29 ,4 נובמבר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
מה הם מתבכיינים על רעש? הם לא רגילים מרמת-דוד?
בתור אחד שחי בבסיסי חיל אוויר למשך 7 שנים מחייו, ועוד חלק מהם בתקופת הפאנטומים אני לא מבין את הבעיה שיעברו כמה מטוסי בואינג מעל עמק יזרעאל, ועוד בעוד 30 שנה, עם מטוסים כמו הקונקורד שבטח יהיו שקטים, אם בעוד 30 שנה יהיה שימוש במטוסים בכלל. |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
matan99 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 02, 2009 הודעות: 500 מיקום: מרכז
|
נשלח: 6:45 ,5 נובמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אי אי איי , קצת רעש . אני בטוח שזה ימשוך המון תקשורת לשם .
חוץ מזה לתיירים מחו"ל זה יהיה מעולה .
הם יכולו לעשות טיסה ישירה מקנדי -עמק יזרעאל וכך גם התיירות תעלה שם.
בת דודה שלי גרה בתל עדשים , זה 5 דקות נסיעה מרמת דוד .
עם התוכנית תצא לפועל , תתכוננו להמון תמונות (כמובן שאם התוכנית תצא לפעול הבנייה תחל , רק בעוד 3 שנים ותגמר אחרי 10 שנים של עיקובים . ככה זה ישראל ) מתן ,
שמח לעזור בכל עניין בFS9 |
|
חזור למעלה |
|
|
4X-NOM תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2009 הודעות: 1504 מיקום: הרצליה
|
נשלח: 8:09 ,5 נובמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
שמעתי על זה כבר.
גם אני הייתי מתנגד לשדה תעופה בינלאמי ליד הבית, קצת לא נוח. נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB |
|
חזור למעלה |
|
|
monipal2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 04, 2008 הודעות: 529 מיקום: חדרה
|
נשלח: 13:00 ,5 נובמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני דווקא בעד התושבים, עמק יזרעאל הוא מקום יפה , במיוחד עם הנופים המדהימים שניתן לראות, מההרים.
שדה תעופה בין לאומי שם , יהרוס את את היחודיות שלו, חבל גם לאבד את האוויר הנקי שיש שם יחסית לשאר אזורי הארץ.
וחוץ מזה , כל עוד יש לנו בעיות עם הפלסטיניים , בחיים לא יגיעו לישראל 30 מליון תיירים.
כך שכבר הקמת שדה תעופה בין לאומי שם יהיה רעיון מיותר.
נ.ב
תודה לאלעד סטאר, על המידע. מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41 |
|
חזור למעלה |
|
|
mordi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 15, 2008 הודעות: 732 מיקום: ירושלים
|
|
חזור למעלה |
|
|
dorthe טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 15, 2009 הודעות: 16
|
נשלח: 14:02 ,25 דצמבר 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
למה עושים את הנמל תעופה דווקא בעמק יזראל?
במה זה יעזור למדינה? |
|
חזור למעלה |
|
|
lior_678 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 29, 2009 הודעות: 1091
|
נשלח: 14:44 ,25 דצמבר 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
יעזור למשוך לשם תיירים כמו שאמרו, אבל רעש זה לא בעיה, יש לידי כפר ערבי כל בוקר בשעה 4 הם מתפללים ושמים את זה על רמקול.
אני כבר רגיל לזה, לקח קצת זמן לא להתעורר מזה, אבל מטוסים יקח שנה לא להתעורר או אפילו קצת יותר, אבל מה קרה?יהיו הרבה תמונות יפות של השדה והמטוסים שבו וזה ניראה כיף לגור ליד שדה תעופה, לא ממש כיף אבל נחמד, ישראל זקוקה לעוד שדה בינלאומי וזה יעזור, בנתב"ג יהיה פחות לחץ ומטוסי ססנה יוכלו להמריא ולנחות שם הרבה.. בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS |
|
חזור למעלה |
|
|
mordi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 15, 2008 הודעות: 732 מיקום: ירושלים
|
|
חזור למעלה |
|
|
lior_678 טיסות סדירות
|
נשלח: 18:41 ,26 דצמבר 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
mordi, אתה ממש צודק, אבל טבע, יש המון בישראל וממש לא צריך עוד, אם אנשים רוצים טבע שלא יהרסו אותו, לא מזמן הייתי באיזה איזור טבע בצפון, ויש שם בקבוקי מים זרוקים, שקיות של צ'יפס ועוד מלא זבל, גם בים, אותו דבר.
שישמרו על המדינה ועל הטבע ויהיה יותר מקום לעוד שדות..
אבל אנחנו-לא קובעים, אז לא צריכים לדבר פה מה הבעיה ומה לא חח בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS |
|
חזור למעלה |
|
|
eladstar5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 19, 2009 הודעות: 1311 מיקום: חפשו ותגידו לי ...
|
|
חזור למעלה |
|
|
4X-NOM תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2009 הודעות: 1504 מיקום: הרצליה
|
נשלח: 20:19 ,26 דצמבר 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
lior_678, אז ככה זה הולך? אם זה קשה להתנגד ומשהו נראה בלתי אפשרי אז מתעצלים ולא מביעים את הדעה האמיתית שלנו?
למרות שההחלטה הסופית לא בידינו עדיין אפשר להשפיע על ההחלטות של האחרים. נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB |
|
חזור למעלה |
|
|
lior_678 טיסות סדירות
|
נשלח: 21:07 ,26 דצמבר 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
צודק, אבל מי שיחליט סופית זה לא אנחנו, צודק ב100% שאפשר להשפיע, אבל אנחנו לא בטוח נשפיע.. בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS |
|
חזור למעלה |
|
|
787 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 26, 2009 הודעות: 185 מיקום: נו זה שם
|
נשלח: 16:36 ,31 דצמבר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
lior_678 כתב: | יעזור למשוך לשם תיירים כמו שאמרו, אבל רעש זה לא בעיה, יש לידי כפר ערבי כל בוקר בשעה 4 הם מתפללים ושמים את זה על רמקול.
אני כבר רגיל לזה, לקח קצת זמן לא להתעורר מזה, אבל מטוסים יקח שנה לא להתעורר או אפילו קצת יותר, אבל מה קרה?יהיו הרבה תמונות יפות של השדה והמטוסים שבו וזה ניראה כיף לגור ליד שדה תעופה, לא ממש כיף אבל נחמד, ישראל זקוקה לעוד שדה בינלאומי וזה יעזור, בנתב"ג יהיה פחות לחץ ומטוסי ססנה יוכלו להמריא ולנחות שם הרבה.. |
אני גר ליד נתב"ג זה באמת נחמד מאוד הרעש לא ממש מורגש איפה שאני גר אלא רק שמטוסים חולפים מעל העיר או שמטוסי B707 של חיל האוויר ממריאים. אבל אני חושב שזה לא יעזור לישראל נמל תעופה בין לאומי נוסף ישראל לא מדינה כל כך גדולה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|