צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
hadas טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 30, 2009 הודעות: 4
|
נשלח: 1:36 ,3 נובמבר 2009, ג' כותרת הודעה: שאלות רד וויפר ובעיקר התקנת שטח ישראל |
|
|
הרשו לי לפתוח בהתנצלות על ההטרחה בשאלות הללו אך לאחר שהתקנתי פעמים רבות לפי המדריכים הגעתי למסקנה שהם כנראה לא מעודכנים.
בחרתי ברד וייפר כי נדמה לי שגרפיקה היא הכי מוחשית. מאחר שאני רק בתחילת הדרך, אין מקום לטיסה ברשת וכו כך שהגרפיקה הכי חשובה לי.
שאלה 1: בכל פעם, אחרי התקנת רד וייפר ושימוש בחלון שקופץ להוספה של הפאצ'ים, ולאחר שאני מתקין את 1003c ולאחריו את 1004a (מקווה שזה הסדר הנכון) אני לוחץ על יציאה. התוכנה מקפיצה חלון של אופטימיזציה של הקבצים אבל אז קורסת. השאלה היא האם זה קורה לכולם והאם זה בסדר או שיש משהו לעשות. (הערה: למרות זאת המשחק פועל רגיל.)
שאלה 2: לעניין שטח ישראל.
הורדתי את השטח שלטענתכם פה הוא עדכון שטח ישראל לרד וייפר.
עם הפעלה של ההתקנה האוטומטית מופיעה לי הודעה להפוך את שטח ישראל במשחק לפעיל. אלא שבמשחק אין אפשרות כזו. רק שטחים של אירופה וקוריאה קיימים.
מה עושים?
ניסיתי להתקין בכל זאת ואז המשחק לא פועל יותר.
יש משהו נוסף שצריך לעשות ואני לא יודע?
תודה על העזרה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
hadas טיסות סדירות
|
נשלח: 5:02 ,3 נובמבר 2009, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ועוד שאלה - בעניין HiTiles, אני מנחש שזה כלי כדי לייצר גבהים לשטח וכך להפוך אותו לתלת מימד. האם יש צורך בחבילה כזו, האם היא משפיעה על שטח ישראל? |
|
חזור למעלה |
|
|
hadas טיסות סדירות
|
נשלח: 3:35 ,6 נובמבר 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
חברה כשאתם עונים אז אחד אחד, לא כולם ביחד. |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 11:34 ,6 נובמבר 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
עזוב אותך RV... תתרכז ב OF.
אני לא אומר לך את זה סתם. אני הייתי חלק מ RV... הקבוצה התפרקה, RV לא נתמך יותר. מה שנשאר ממנו (בניגוד לרצוננו!) זה FF5 שהוא אסון בפי עצמו. גרסת RV המקורית שאתה מדבר עליה לא רעה כדי לטוס לבד (יציבות 100%) ויש לה המון יתרונות על OF, לצד חסרונות... אבל אני אומר לך שלא כדאי לך להשתמש בה כי היא לא נתמכת יותר, ז"א אין מי שיעזור לך בצורה אפקטיבית עם שאלות כאלו או בעיות שתתקע איתם בעתיד. בקיצור תמצא דרך לטוס ב OF.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|