נשלח: 17:32 ,30 אוקטובר 2009, ו' כותרת הודעה: עזרה
עברתי את גיבוש הטייס האחרון ואני מתגייס בע"ה לקורס טייס בינואר הקרוב..
אני רוצה לקנות סטיק ומצערת ולהתחיל להתאמן בסימולטורים המתאימים שיעזרו לי בהמשך.
אני לא מבין כלום בעולם הזה של הסימולטורים ולכן אני צריך ייעוץ בהכל כלומר איזה דגמים לקנות באיזה סימולטורים להתאמן איפה אפשר לקנות את הדגמים ובעצם כל דבר שיוכל לעזור לי בהמשך
בבחירת ג'ויסטיק אני ממליץ אם אתה רוצה משהו טוב זה גם יהיה יקר אז X52-מגיע סטיק+מצערת.
או את המערכת החדשה של לוג'יטק 3000 ש"ח בבאג-פדאלים+מצערת+סטיק מתקדם מאוד שמעתי עם רטט לפי התזוזה של המטוס ועוד...משהו רציני!
אלעד|טייסת 135 הוירטואלית | יוצר צביעות לFSX/9
צרו איתי קשר - מוכן תמיד לעזור..
לפני שתתחיל את הקורס ותראה מה בדיוק קורה שם אני חושב שזו תהיה טעות "להתאמן" על סימולטורים.
זה יקנה לך "הרגלים מגונים" ונקודת מבט שונה ולא נכונה בהכרח לגבי תפעול המטוס.
מה שכן, תוכל ללמוד ולהתאמן על עקרונות התעופה באופן כללי (כי אותם תמצא בכל מטוס) כדי לעכל פחות חומר בהמשך.
בקורס עצמו ילמדו אותך יופי מה שתצטרך לדעת. לשלבים הראשונים אתה לא צריך להעמיק בעניין.
סימולטור נוח יהיה Microsoft Flight Simulator 2004 , הוא זול מאוד היום ומאפשר לדמות מגוון רחב של כלי טיס ומכשירים.
יש בו גם סוג של מרכז למידה, או ממש קורס טיס מזורז שמאפשר לך להכיר את המכשירים הבסיסיים ותפעול בסיסי מאוד של מטוס.
מבחינת סטיק- לך על זול. אין צורך במערכת של 3000 שקלים כדי להבין שמשיכה של הסטיק מרימה את אף המטוס והסטה שלו לצד מגלגלת אותו...
בכלל, אתה לא אמור לעשות את זה. או לא צריך. בקורס ילמדו אותך יותר ממה שתוכל אי פעם להתאמן על סימולטור.
מעבר ללדעת מה לצפות כשאתה עושה משהו אני לא מאמין שזה יעזור יותר מדי.
ההבדלים בין המחשב למציאות פשוט גדולים מדי. ללימוד אויוניקה זה יופי - אבל מי צריך ללמוד אויוניקה בקורס טיס?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה