צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
lior_678 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 29, 2009 הודעות: 1091
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
eb3 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 14, 2009 הודעות: 1363
|
נשלח: 18:16 ,23 אוקטובר 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
מצערת באה רק עם ג'ויסטיק נלווה (או הפוך, יש ג'וסטיקים שבאים עם מצערת נלוות)
לכן אתה צריך לקנות ג'ויסטיק חדש עם מצערת.
אבל זה רק לפי הידע שלי. בטוח "יקפוץ" איזה משתמש ויגיד שיש מצערת בלי ג'ויסטיק. החיים צפוים |
|
חזור למעלה |
|
|
eladstar5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 19, 2009 הודעות: 1311 מיקום: חפשו ותגידו לי ...
|
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
|
נשלח: 18:24 ,23 אוקטובר 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
קרבי יעבוד באזרחי אבל לא יראה כמו אזרחי. אזרחי לא יעבוד בקרבי או בצורה מוגבל מאוד, נראלי. |
|
חזור למעלה |
|
|
Bigalon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 10, 2006 הודעות: 228
|
נשלח: 21:48 ,23 אוקטובר 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
lior_678,
אם אתה רוצה אתה יכול לבנות אחת, זה לא קשה בכלל. את המצערת הראשונה שלי בניתי די בקלות לפי מאמר שראיתי בחד האתרים, אצרף מאחר יותר את המאמר.
אם יש לך חיבור גיימפורט ישן על המחשב אז אתה מסודר, אתה יכול לחבר עד 4 ערוצים ו 4 כפתורים,
זה מספיק לטייס המתחיל גם באזרחי וגם בצבאי.
4 ערוצים 1 לכול מנוע כלומר לבנות מצערת רב מנועית.
4 כפתורים להוריד לך עומס מהמקלדת, אחד כמובן יהיה ה PTT ו3 האחרים ישמשו אותך יפה מאוד למדפים מעצורים או בקרב למעבר בין מצבים בMFD או נשק, הדמיון הוא הגבול.
נ.ב. זה גם יותר זול |
|
חזור למעלה |
|
|
lior_678 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 29, 2009 הודעות: 1091
|
|
חזור למעלה |
|
|
asaf1212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 01, 2009 הודעות: 727 מיקום: שוהם
|
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
|
נשלח: 15:02 ,31 אוקטובר 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
לא ידוע לי על מצערות שבאות לבד. רק הוספתי ואמרתי שקרבי יעבוד באזרחי אבל לא להפך. |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
|
חזור למעלה |
|
|
Bigalon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 10, 2006 הודעות: 228
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 21:38 ,3 נובמבר 2009, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני חושב שאפשר לרכוש את המצערת של CH בבאג. אבל אם אתה שואל אותי זה לא שווה בלי הג'וסטיק המקורי, מה גם שהמצערת הזו עולה בארץ משהו בסביבות ה700 שקל. |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 11:49 ,4 נובמבר 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
eb3 כתב: |
אבל זה רק לפי הידע שלי. בטוח "יקפוץ" איזה משתמש ויגיד שיש מצערת בלי ג'ויסטיק. החיים צפוים | אם הידע שלך מצומצם והחיים כל כך צפויים אז אולי אל תהייה חוכמולוג ואל תכתוב הערות מטופשות
(פשוט תכתוב שאתה לא מכיר, ומה שכתבת הוא בערבון מוגבל, כי מישהו עוד היה יכול לקחת אותך ברצינות וללכת לקנות מערכת שלמה רק בשביל מצערת)
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=26544
זה די יקר, אבל אני לא מכיר זול יותר למצערת עצמאית (היא הרי סוג של גויסטיק-בקר)
למטוס אזרחי זה בטוח מתאים(למטוסי בוכנה זו המצערת הקלאסית, שולטת בכוח, פסיעה ותערובת+6 כפתורים שניתן לתכנת לפי הצורך האישי), לצבאי יכול להתאים אם תתכנת לפי הצרכים.
יש גם יקרים יותר ותואמים למטוסים צבאיים כמו המצערת של CH שאמורה לדמות פחות או יותר מצערת F-16 (לא כל כך בצורה, אבל בפונקציונאליות ובמספר הכפתורים עליה)
http://www.amazon.com/CH-Products-Throttle-Switches-3-Buttons/dp/B00006B84Z/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=electronics&qid=1257328407&sr=8-5
אני לא בטוח שבאג עדיין מוכרים אותה. אולי נשאר להם משהו במלאי.
הכל מתאים להכל, צבאי לאזרחי, אזרחי לצבאי, זה רק עניין של מתאים יותר.
המצערת של CH למשל כולל הרבה יותר מ-6 כפתורים וכולל גם מיני ג'ויסטיק שיכול להתאים להזזת הסמן על מסך המכם לסימון מטרות ונעילה בלי להוריד את היד מהמצערת. תוספת הכפתורים יכולה לשמש להרבה יותר פונקציות שדרושות לתפעול מערכות החימוש והמכ"ם(שוב ללא הורדת יד מהמצערת), לעומת זאת למצערת הזאת יש רק ציר אחד.
למצערת(האזרחית) של סייטק יש יותר צירים(3) שמאפשרים תפעול הידיות של מטוס אזרחי באופן מדוייק יותר (פסיעת המדחף, תערובת ואפילו מקזז-אצלי אחת הידיות משמשת כמקזז הגה גובה, לי זה הרבה יותר נוח לקזז בהזזת ידית במקום ללחוץ 20 פעמים על כפתור הקיזוז), אפשר להגדיר לידיות שישמשו לכל דבר שהוא ציר בסימולטור(מדפים, מחבלי זרימה וכד') אבל יש פחות כפתורים כי מספיק בד"כ גלגלים, מדפים, מערבלים, ועוד פונקציות בודדות שנוח שיהיו בטווח אגודל במקום לעבור למקלדת.
אבל בסה"כ שני הסוגים עושים אותה עבודה כמצערת ולכן מתאימה גם לאזרחי וגם לצבאי, זה עניין של נוחות והתאמה טובה יותר לכמות הפונקציות שצריך לתפעל תוך כדי טיסה והמהירות שצריך להגיב.
הייתרון הנוסף של מצערת נפרדת הוא שהמהלך שלה הרבה יותר ארוך מהמצערונת שיש על הסטיק, וזה אומר שלא כל נגיעה בסטיק משנה ושקשה לכוון במדוייק כוח מנוע במהירות, כשהמהלך של הידית ארוך יותר, המצערת פחות רגישה ויותר נוח לעבוד איתה במדוייק. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|