צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
1אוראל1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 20, 2009 הודעות: 1024 מיקום: פתח תקווה
|
נשלח: 23:34 ,22 אוקטובר 2009, ה' כותרת הודעה: בעיה אם סינרים |
|
|
תשמעו עכשיו הורדתי סינר של חיפה והכנסתי כראוי עכשיו אני חייב סינר או לא יודע מה של ישראל כאילו אובייקט שיצור צורה או משהו אם כן תשלחו לינקים תודה לעוזרים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 23:48 ,22 אוקטובר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לא הבנתי אותך, יותר מדי שגיאות כתיב, בפורום הזה שומרים על כתב נורמלי וניסוח ברור, ועוד כמה חוקים שכדאי לך לקרוא (פורום "מועדון הטייסים" בדביקים).
למה אתה מתכוון? אובייקט שיצור צורה של מה? אתה אומר שאתה מחפש סינרים ישאליים?
אם כך, איזה סימולטור יש לך? מה בדיוק אתה מחפש? תפרט קצת.
אם אתה מחפש משהו מסויים, תחפש אותו, אנחנו לא כאן כדי לשלוח לינקים היישר אליך, יש כאן דביקים ולינקיות ובהם כל הסינרים הטובים ביותר, ישנו מנגנון חיפוש באתר וישנו מנגנון שנקרא גוגל.
ברגע שתנסח את עצמך יותר טוב, ותפרט קצת יותר פרטים על הבעיה, אוכל לעזור לך. |
|
חזור למעלה |
|
|
1אוראל1 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:59 ,22 אוקטובר 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
יש לי את fsx וחיפשתי בדביקים.. עכשיו הורדתי את הסינר של חיפה וזה הראשון שלי לא הורדתי עוד כלום חוץ מהסינר של חיפה הכנסתי אותו לfsx אבל אני לא מוצא אותו ברשימת שדות התעופה זה הבעיה.
ותודה על הערה אני יסתכל בחוקים |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 7:24 ,23 אוקטובר 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אתה לא מוצא אותו מכיוון שהוא דורש סינרי שנקרא Israeli Landclass X, ואני יודע שלא חיפשת בדביקים מכיוון שאם תכנס לדביק הראשון יהיה כתוב לך באדום וגדול סינרים תואמי FSX, ולא היית מפספס את זה.
http://www.preflight.us/HE/ftopicp-127810.html#127810
בכל מקרה, תוריד את הסינרי הזה, זה סינרי של כל ישראל, כל הערים, כבישים, רכבות, נהרות, נחלים, יערות וכדומה אבל לא שדות תעופה, אותם אתה מוריד בנפרד וכולם דורשים ILX, אחרי שתתקין אותו, תתקין מחדש את הסינרי של חיפה (ותעקוב טוב-טוב אחרי המדריך שבא עם השדה תעופה, כנ"ל עם המדריך של שטח ILX) ותטוס בכיף.
רק לקרוא את המדריכים שבאים עם הILX והשדה תעופה, ולא יהיו בעיות. |
|
חזור למעלה |
|
|
1אוראל1 טיסות סדירות
|
נשלח: 18:08 ,24 אוקטובר 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה רבה רבה.... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|