צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
hbhc טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2009 הודעות: 1
|
נשלח: 19:19 ,31 אוגוסט 2009, ב' כותרת הודעה: התקנת צביעת 737 של אל-על |
|
|
אני משתמש חדש ב- FSX .
הורדתי את גרסת הצביעה של 737 אל-על.
איך מתקינים ??? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
monipal2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 04, 2008 הודעות: 529 מיקום: חדרה
|
נשלח: 19:28 ,31 אוגוסט 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ברוך הבא קודם כל ,
כתוב ב readme בדר"כ כלל ,כל מה שאתה צריך לדעת,
אם הורדת את הצביעה שלי תוכל למצוא , הסברים
יותר מפורטים פה :
http://www.preflight.us/HE/ftopic-13376-0-days0-orderasc-.html
ופעם הבאה, לפני שאתה שואל , עדיף לעשות חיפוש פה של הנושא שעליו תרצה לדבר.
נערך בפעם אחרונה על-ידי monipal2 בתאריך 19:51 ,31 אוגוסט 2009, ב', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
triplehhh87 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 22, 2009 הודעות: 156
|
נשלח: 19:40 ,31 אוגוסט 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
טוב אם רק תוכל לספר לי מאיפה הורדתה ואיזה תיקות יש שם אני יוכל להסביר לך יותר טוב אבל בכללי אתה לוקח את התיקיה של הטקסטורה ושם אותה בתיקיה
c:program and files/micorosoft flight simulator x/simobjects/airplanes/b_737-800/
ואתה פשוט מדביק את התיקיה עכשיו החלק החשוב .בתיקיה של המטוס תפתח דרך פנקס רשימות את קובץ שנקרא Aircraft.cfg
עכשיו מה בתיקיה שהורדתה מהאינטרנט עם הצביעה צריך להיות קובץ README בתוך הקובץ הזה יש את פסקה שזה החלק החשוב הוא מתחיל ככה:
[flightsim.x]
וכו....
תעתיק את הפסקה הזאת שזה הקידוד שאומר לסימולטור שיש טקסטורות כאלה. בכל מקרה תחזור לAIRCRAFT שזה מה שפתחתה לפני עם פנקס רשימות ותמצא הרבה פסקאות שמתחילות עם [flightsim.x]
תלך לפסקה הכי אחרונה של [flightsim.x]
לא של הדף. ואחרי אחרון תדביק את מה שהעתקה מהתיקיה של הטקסטורות שהורדתה ואחרי זה איפה שיש X תשנה למספר למשל
[flightsim.7]
אם זה פסקה לפני אז אתה תרשום [flightsim.x]
ובמקום ס X תרשום את המספר העוקב 8 .שמור וסגור ותהנה במקרה ולא הבנתה הנה סירטון שמסביר הכל
http://www.youtube.com/watch?v=Oi7C9CZl4WQ&feature=related
תהנה אם הסתבכתה במשהו שאל ואנסה לעזור כמה שאוכל תהנה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|