צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
rizer טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2009 הודעות: 209 מיקום: אילת
|
נשלח: 14:29 ,21 אוגוסט 2009, ו' כותרת הודעה: טילים מונחי טלוויזיה |
|
|
שלום.
כמו רובכם(לדעתי) אני משחק בפאלקון על רמת המציאות הכי גבוהה שאני יכול(בלי תחמושת ודלק שלא ניגמרים וכו')
אתם בטח יודעים שיש טילים בפאלקון עם אופציה לפתוח מין טלוויזיה כזאת ולראות
אם הטיל פוגע או לא.
באפשרויות כשאני משחק על אווינקה ראליסטית אין לי שמץ של מושג איך להגיע למצב זה.
יעזור מאוד אם תסבירו לי זאת או אם תביאו לי קישור למדריך.
תודה רבה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 15:10 ,21 אוגוסט 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
למיטב ידיעתי אין אפשרות כזאת בפאלקון (אם הבנתי אותך נכון). יש טילי מאוריק (AGM-65) שיש להם הנחייה אופטית, שאתה יכול ויזואלית לאתר את המטרה, להינעל עליה (לדוגמא אתה רואה בניין וננעל עליו), ולשגר. אבל אין אפשרות להנחות את הטיל לאחר השיגור ולראות אם הוא פוגע. |
|
חזור למעלה |
|
|
rizer טיסות סדירות
|
נשלח: 15:26 ,21 אוגוסט 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אז כנראה שלא ניסחתי זאת טוב כי אני מדבר על מה שאמרת בדיוק.
יש לך תשובה לשאלה שלי?
תודה על העזרה. |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 16:25 ,21 אוגוסט 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כדי להפעיל את הטיל אתה צריך לבחור אותו ואז להפעיל אותו דרך מסך הSMS שבצג הימני (יהיה כתוב שם OFF, תלחץ על הכפתור שליד וזה יהפוך לON) כשהטילים יהיו פעילים (במציאות זה לוקח 3 דקות אבל זה שנייה אחת בפאלקון), תעבור למסך WPN בצג הימני.
בעזרת הראדאר א"ק תסמן את המטרה או את האזור של המטרה (ע"י לחיצה על נעילה שזה 0 בנאמפאד), תוודא שאתה על מסך WPN בצג הימני ותלחץ על U, זה מפעיל פעולה שנקראת UNCAGE ובעצם המכסה שעל העינית של המצלמה שעל הטיל יורדת ותהיה לך תמונה.
תכוון בעזרת החצים את המצלמה לעבר המטרה, לחיצה אחת על נעילה תעביר את המצלמה למצב של תזוזה איטית יותר (כדי שהיה אפשר לדייק אם מדובר במטרה קטנה) ולחיצה שנייה תנעל את המצלמה על המטרה.
אם אחרי הלחיצה השנייה אתה רואה שהמצלמה לא זזה זה סימן שאתה נעול על המטרה ואתה יכול לירות את הטיל ע"י לחיצה על הפיקל.
המסך הימני יהפך לשחור, עכשיו אתה יכול ללחוץ על U עוד פעם וזה יעבור לטיל הבא, לכוון ולירות. או שאתה יכול לבטל נעילה בראדאר א"ק ולעבור לאזור אחר, להנעל, ללחוץ U, לכוון ולירות.
וזה כל הסיפור, פשוט למדי אחרי שעושים את זה. |
|
חזור למעלה |
|
|
rizer טיסות סדירות
|
נשלח: 16:54 ,21 אוגוסט 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אוקי תודה רבה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|