צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
lonndon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 09, 2007 הודעות: 275
|
נשלח: 12:29 ,15 אוגוסט 2009, שבת כותרת הודעה: התקנת Ben Gurion? |
|
|
שלום לכולם אני צריך בבקשה שיסבירו לי איך אני מתקין את Ben Gurion ל FSX חיפשתי מדריכים וכולם לא אוזר לי
אודה מעוד למי שיכל לאזור לי אני כבר איזה שעתיים מנסה להתקין את זה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
lonndon טיסות סדירות
|
נשלח: 13:02 ,15 אוגוסט 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אתה צודק לא עובד לי הכוונה זה שזה באפור יש מטוסים על הקרקע אבל אני לא רועה בנינים ואיפה יש לי תיקיה llbg שצינתה למלה |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 13:28 ,15 אוגוסט 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אם כבר הבן-גוריון של תומר חיים, למה הATC יכול להעביר אותי רק מהחנייה למסלול ולא מהמסלול לחנייה? |
|
חזור למעלה |
|
|
lonndon טיסות סדירות
|
נשלח: 13:31 ,15 אוגוסט 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אולי מישהו מקירscenery לא של לא של תומר חיים שאפשר להוריד שלא יעשה בעיות |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 0:09 ,16 אוגוסט 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
lonndon כתב: | אתה צודק לא עובד לי הכוונה זה שזה באפור יש מטוסים על הקרקע אבל אני לא רועה בנינים ואיפה יש לי תיקיה llbg שצינתה למלה |
שני דברים:
1. כשאתה מוריד את הסינרי, אתה מוריד קובץ מכווץ שכשתחלץ אותו יש בתוכו ספריית llbg (זה הסינרי!) וקובץ word עם הוראות התקנה.
בתוך הספריה הזאת יש 2 קבצים עם סיומת bgl, הם אמורים היו להיות בתוך ספרייה בשם scenery. אבל הם לא, הם סתם זרוקים בתוך הספריה llbg, לכן כאמור צור אתה ספריה בשם scenery בתוך הספריה llbg ותעביר אליה את שני קבצי ה-bgl. זה הכל! הספריה llbg היא ספריית הסינרי שאותה אתה צריך להתקין בהתאם להוראות שמצורפות לסינרי.
2. אתה רואה רק אפור כי אתה רואה רק את הרחבות שעליהן אמורים להיות המבנים.
הגדרות הסינרי שלך נמוכות מידי ולכן לא מוצגים האובייקטים. כנס ל-settings ושם לכפתור Customize זה יכניס אותך להגדרות הסימולטור, בחר בלשונית SCENERY, בצד ימין יש לך 3 פסים(סליידרים) שמאפשרים להגדיר רמות פירוט של הצגת האובייקטים בסינרי. בסליידר העליון (Scenery complexity) תעלה את הרמה ללפחות Normal. זה יאפשר לך לראות את רוב האובייקטים והמבנים.
דרך אגב גם הסינרי של FS2004 (בן-גוריון2006) תואם פחות או יותר גם ל-FSX, למעט כמה בעיות דיוק במיקום.
אבל אם הסינרי של תומר היה כבד על המחשב שלך, אז אין לך בכלל מה לחשוב על הסינרי של FS2004. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
mordi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 15, 2008 הודעות: 732 מיקום: ירושלים
|
|
חזור למעלה |
|
|