צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
eb3 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 14, 2009 הודעות: 1363
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
jonathan טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 11, 2007 הודעות: 819 מיקום: נשר
|
|
חזור למעלה |
|
|
pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2008 הודעות: 138
|
נשלח: 20:12 ,23 יולי 2009, ה' כותרת הודעה: משהו חשוב |
|
|
הארה חשובה
לרוב אם אתה מצלם מטוס או קבוצת מטוסים עוברת מעל ביתך שלא ביום של תצוגה אווירית מטס וכיוצא בזה עליך לחכות לפחות 120 דקות לפני פרסום התמונה ובאם ראית דבר שעוד לא פורסם בכלי התקשורת למשל צילום של מטוס חדש של חי"א או תמונה של מטוס בתמרון מסויים שעוד לא פורסם שהוא מסוגל לכך (למשל תדלוק באוויר) אסור לך לפרסמו אלא באישור קצין של אגף הצנזורה של צה"ל
כמובן שהתמונות האלה לא מעידות על שום דבר מעניין (וואו ל F 16 יש פיתון5 על הכנף) אבל אני אומר לך את זה כדי שלא תטעה בתמונות שיבואו בימים הבאים
תיהנה בצילומים
רועי |
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
|
נשלח: 21:36 ,23 יולי 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
ציטוט: |
(וואו ל F 16 יש פיתון5 על הכנף)
|
היית ציני?
כמובן שהתמונות האלה לא מעידות על שום דבר מעניין
|
זה אמור להיות יפה, לא מעניין. חוץ מזה זה הספוטינג הראשון שלי. וגם יש לי מצלמה ביתית. |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 22:56 ,23 יולי 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
pilot-ROY, דיי כבר עם הבולשיט!
יש פה אלף תמונות באתר שלא עברו צנזורה באמת!
דיי להיות קטנוניים. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
Echo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 1130
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 1:45 ,24 יולי 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th, זה לא משנה. גם אם היו רואים פה נניח צללית של F-22 לא היה פה בעיית צנזורה, מהסיבה הפשוטה שצה"ל יודע טוב טוב איך להסוות מאיתנו מטוסים[מה הבעיה הרי לטוס מבסיס כמו עובדה או משהו בנגב בגובה ממש נמוך בתוואי שטח חסר אוכלוסיה\מעט אוכלוסיה עד לים, ומשם לעלות?], ואם אתה רואה מטוס בגובה יחסית נמוך מעל איזור מגורים, סימן שצה"ל לא מחפש להסתיר אותו, אולי זה אפילו סוג של חשיפה...
כך שתוציאו את עניין הצנזורה
מה גם שבנושא הספציפי הזה זה לא חשוב. מי שלא יודע שלצה"ל יש F-15 וF-16, כנראה שגם אם היה פה F-22 המידע לא היה מעניין אותו ולא היה לו משמעות בשבילו...
כך שחבר'ה, בלי פאניקה.
לנושא - תמונות מעניינות, לא משהו מיוחד בשבילי לא מזמן היה לנו פה אימון של ח"א, מטוסים שעברו בגובה נמוך בדוגפייט עם אורות ירוקים\אדומים[ככה ההורים שלי תיארו את זה... כנראה שעשו קא"ז]
צלם וידאו, אם תוכל, זה יכול להיות מעניין בכמה מקרים[ע"ע דוגפייט] יהונתן |
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
|
נשלח: 9:31 ,24 יולי 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
צלם וידאו, אם תוכל, זה יכול להיות מעניין בכמה מקרים[ע"ע דוגפייט]
|
קצת משעמם. בגלל שהם פשוט עברו פה.
אבל תודה.
אחי טס לתאילנד בעוד שלושה שבועות בערך. ביקשתי ממנו לצלם לי. |
|
חזור למעלה |
|
|
pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2008 הודעות: 138
|
נשלח: 22:01 ,24 יולי 2009, ו' כותרת הודעה: סליחה |
|
|
סליחה אך לא התכווני לפגוע בך התמונות אכן יפות ואם היית מצלם כמה מהן עם מצלמה איכותית יותר הייתי שוקל להחליף את תמונת הרקע של המסך שלי לאחת מהן
הכוונה שלי כאשר אמרתי מעניין היתה - סודי סמוי שאין להראות- עובר על מה שכתבתי לפני זה
והחלק השני על ה F16 הייתה כדי להדגיש את העיניין שזו לא תמונה שהיא סודית ושאין להראותה
בקשר למקור של מה שכתבתי- זה כתוב בבסיס חי"א רמת דוד בתור תזכורת לבני משפחה וחברים שבאים לבקר את בני משפחתם שמשרתים בבסיס לגבי צילום ופרסום של דברים שרואים שם
ובן- אני לא דיברתי בצורה לא יפה אז אני מבקש- אל תפנה אלי במילים כמו "בולשיט" אני לא חבר שלך ואני לא אוהב שפונים אלי בצורה כזו (זה לא איום)
ומיק- אני לא טענתי שהתמונה פוגעת ב ב"מ אלא רציתי להודיע מראש שלא יטעה בתמונות שהו יצלם בעתיד
לסיכום התמונות מהממות ואני ממליץ לך לעבור למצלמה מקצועית יותר בהצלחה בתמונות עתידיות
רועי "אני עושה לי מנגינות ממטוסים
ממטוסים כה אדירים שאת השמיים מרעידים
במבערים ששואגים
אני עושה לי מנגינות, ממטוסים"
רועי |
|
חזור למעלה |
|
|
Echo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 1130
|
|
חזור למעלה |
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
נשלח: 23:39 ,24 יולי 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
זה נכון שיש הבדל כזה.
אך במידה וגורמי הבטחון רואים לנכון למחוק (או להורות למחוק) כל חומר העלול בעיניהם לפגוע בב"ש-אפילו אם החומר הוא משטח ציבורי-הם רשאים לעשות זאת. |
|
חזור למעלה |
|
|
eb3 טיסות סדירות
|
נשלח: 13:18 ,25 יולי 2009, שבת כותרת הודעה: Re: סליחה |
|
|
pilot-ROY כתב: | סליחה אך לא התכווני לפגוע בך התמונות אכן יפות ואם היית מצלם כמה מהן עם מצלמה איכותית יותר הייתי שוקל להחליף את תמונת הרקע של המסך שלי לאחת מהן
הכוונה שלי כאשר אמרתי מעניין היתה - סודי סמוי שאין להראות- עובר על מה שכתבתי לפני זה
והחלק השני על ה F16 הייתה כדי להדגיש את העיניין שזו לא תמונה שהיא סודית ושאין להראותה
בקשר למקור של מה שכתבתי- זה כתוב בבסיס חי"א רמת דוד בתור תזכורת לבני משפחה וחברים שבאים לבקר את בני משפחתם שמשרתים בבסיס לגבי צילום ופרסום של דברים שרואים שם
ובן- אני לא דיברתי בצורה לא יפה אז אני מבקש- אל תפנה אלי במילים כמו "בולשיט" אני לא חבר שלך ואני לא אוהב שפונים אלי בצורה כזו (זה לא איום)
ומיק- אני לא טענתי שהתמונה פוגעת ב ב"מ אלא רציתי להודיע מראש שלא יטעה בתמונות שהו יצלם בעתיד
לסיכום התמונות מהממות ואני ממליץ לך לעבור למצלמה מקצועית יותר בהצלחה בתמונות עתידיות
רועי |
אוקיי, תודה וסליחה על האי הבנה. |
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
נשלח: 16:47 ,25 יולי 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
כשמבקרים במוזיאון חה"א אחד מכללי הצילום המנחים אם לא היחיד שהם הוא שמותר לצלם כל דבר שרואים על הקרקע ואסור לצלם מה שרואים באויר. ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 20:39 ,25 יולי 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
וואי תמונות נחמדות מאוד-תודה רבה על השיתוף
באיזו מצלמה אתה משתמש?
אני קיבלתי מצלמת וידאו עם זום עוצמתי-איפה היא הייתה לפני חודש וחצי שהייתי צריך אותה ........ |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|