צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
PixelsIAF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2008 הודעות: 36
|
נשלח: 7:28 ,3 יולי 2009, ו' כותרת הודעה: פצצות מונחות לייזר בלבנון \ תמונות. |
|
|
טיסה ראשונה שלי על ה-F15I ועוד במשקל כבד, טיסה גם נורמלית חח שעשיתי למרחק ארוך בפאלקון , התחלתי ללמוד לפני יומים ולמדתי יחסית מהר, אני עדיין לא ברמה "מקצועית" ויש לי המון טעויות קטנות , כמו הגובה שבוא אני מטיל את הפצצות וכו'.
או.קיי, המראתי מבסיס חצרים לדרום-מרכז לבנון , להפציץ 2 מחסני נשק ואיזה חבית בטון (אין קשר למציאות וזה סתם מטרות שהיה בא לי להפציץ), טסתי עם הקוקפיט המצויין של אייס. ^^
וכן היה לי טעות בCCIP, כתוב לי LOW בתע"ל כי הייית נמוך מדי אבל אני מתאמן.
תודה רבה לאפיק (קייטנת מפציצים ונהנים ) שלימד אותי כל מה שאני יודע בנתיים, ואני טס סך הכל יומים
עריכה : מצטער לא שמתי לב שיש שירשור תמונות, לא יקרה שוב.
תמונוווווות!
מיושר על המסלול לפני המראה.
המראה , מהקוקפיט יפיפה של אייס
אחרי ניתוק, ממש בסוף המסלול בגלל המשקל הגדול של המטוס.
פנייה לנ.צ 2
בדרך ללבנון מהקוקפיט של הנווט.
עדיין בדרך ללבנון XD
הנווט מחפש מה לעשות בקוקפיט..
מתקרבים ללבנון, אחרי ת"א
חולפים רמת דוד (איזה שדה מגניב)
הינה חיפה!!
בתוך לבנון כבר, מטיל פצצה טיפשה על מחסן נשק CCIP
הפיצוציישן
עוד הטלה CCIP
שני הפצצות לייזררר (אני עוד מתאמן על זה..)
אללה מתקפלים הבייתה עם הדלק שנשאר, Master Arm OFF .
הנזק מצד ימין שלי
חוזרים לחצרים
בדרך לחצרים עדיין
מעל תל נוף וחצור.
מתקרב לחצרים
אחרי הטיסה חזרה הארוכה , נחיתה בחצרים , כניסה לפיינל .
נחיתה
לפני נגיעה
ובחנייה בחצרים
תודה רבה על הצפייה, אני אפרסם עוד תמונות בקרוב
בפעם הבאה אולי גם F16 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
airforce87 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 20, 2007 הודעות: 245 מיקום: LA
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 10:17 ,3 יולי 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תמונות מדהימות!
אבל שים לב:
ההמראה לא נקבעת על פי איפה במסלול אתה מנתק אלא לפי המהירות שבה אתה מנתק, בדרך כלל במטוס הזה (עם המשקל) 180K מספיקים ואז אתה מושך לבין 10 ל14 מעלות.
הייתה לך טעות אסטרטגית, היית יכול קודם להפציץ עם פצצות הלייזר מגובה גבוה (משהו כמו 20000 רגל, אבל לא מעל ל25000 רגל כי מהגובה הזה הליזר לא עובד) ואז להפציץ עם הפצצות הטיפשות בצלילה חטופה ומהירה כשאתה נוסק ברגע שאתה מטיל את הפצצה תוך זריקה של כמה נורים, כי SA-14 וSA-7 הם הקוץ הכי גדול בתחת כשבאים להפציץ עם פצצות טיפשות.
אה... ושכחת להפעיל חימוש לייזר. (קורה גם לי המון)
בנוסף נראה כי לא תקפת את המטרות העיקריות במטרה שלך ושבזבת יותר מדי פצצות על כל מטרה, מספיק 2 פצצות לייזר על הבניין הגדול שיש שם ויש לך מדורה גדולה ויפה.
אלה רק טעויות של מי שלא עשה משימות בקמפיין מספיק, ואתה עוד מתחיל כך שהיית מצויין!
ועכשיו שאלה למי שיודע, פצצות באמת לא יתפוצצו אם זורקים אותם מ1500 רגל? כי 1500 רגל זה המון ואי אפשר להתחמק מאש נ"מ אם אני בא למסלול של בסיס אויב מגובה כזה גבוה, בAF למשל אפשר לזרוק אותם מ500 רגל (בתנאי שאלה לא פצצות מצרר שיצלו אותך) וככה הSA-14 לא היה מתקרב אלי אפילו.
הפצצה מ1500 רגל נותנת יכולת לכל הנ"מ להפיל אותי וזה לא הגיוני שלא יאפשרו נמוך יותר. |
|
חזור למעלה |
|
|
PixelsIAF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2008 הודעות: 36
|
נשלח: 10:36 ,3 יולי 2009, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Freeflight כתב: | תמונות מדהימות!
אבל שים לב:
ההמראה לא נקבעת על פי איפה במסלול אתה מנתק אלא לפי המהירות שבה אתה מנתק, בדרך כלל במטוס הזה (עם המשקל) 180K מספיקים ואז אתה מושך לבין 10 ל14 מעלות.
הייתה לך טעות אסטרטגית, היית יכול קודם להפציץ עם פצצות הלייזר מגובה גבוה (משהו כמו 20000 רגל, אבל לא מעל ל25000 רגל כי מהגובה הזה הליזר לא עובד) ואז להפציץ עם הפצצות הטיפשות בצלילה חטופה ומהירה כשאתה נוסק ברגע שאתה מטיל את הפצצה תוך זריקה של כמה נורים, כי SA-14 וSA-7 הם הקוץ הכי גדול בתחת כשבאים להפציץ עם פצצות טיפשות.
אה... ושכחת להפעיל חימוש לייזר. (קורה גם לי המון)
בנוסף נראה כי לא תקפת את המטרות העיקריות במטרה שלך ושבזבת יותר מדי פצצות על כל מטרה, מספיק 2 פצצות לייזר על הבניין הגדול שיש שם ויש לך מדורה גדולה ויפה.
אלה רק טעויות של מי שלא עשה משימות בקמפיין מספיק, ואתה עוד מתחיל כך שהיית מצויין!
ועכשיו שאלה למי שיודע, פצצות באמת לא יתפוצצו אם זורקים אותם מ1500 רגל? כי 1500 רגל זה המון ואי אפשר להתחמק מאש נ"מ אם אני בא למסלול של בסיס אויב מגובה כזה גבוה, בAF למשל אפשר לזרוק אותם מ500 רגל (בתנאי שאלה לא פצצות מצרר שיצלו אותך) וככה הSA-14 לא היה מתקרב אלי אפילו.
הפצצה מ1500 רגל נותנת יכולת לכל הנ"מ להפיל אותי וזה לא הגיוני שלא יאפשרו נמוך יותר. |
תודה רבה על ההערות, אני אנסה גם את מה שאמרת .
וכן לא הייתי צריך יותר משני פצצות על הבניין ההוא, אבל היה באלי לזרוק את הכל כבר חח..
ויש לי המון המון המון מה ללמוד אני טס יומים שלושה והספקתי ללמוד חלק, אני עוד צריך ללמוד אוויר אוויר, ולהתאמן בכללי..
תודה על הערות |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|