צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ido_ טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 13/07/2005 הודעות: 21
|
נשלח: 14:17 ,23 יוני 2009, ג' כותרת הודעה: הורדת הלאנדקלאס X |
|
|
חשבתי שסגרנו את הנושא ולא ברור לי למה שוב פעם אתם מאחסנים אצלכם קובץ של ISP ומפרים זכויות יוצרים.
אני מבקש להוריד את הקובץ שמאגד את כל חלקי הלאנדקלאס ולהחזיר קישורים למקומות הרלבנטים במקום - מה גם שהקובץ מכיל גרסאות ישנות והוא יכול להטעות אנשים, לינק לעמוד הלאנדקלאס באתר ISP יבטיח שתמיד הקישורים יהיו עדכניים.
תודה מראש עידו רוזנטל |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
ido_ טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 13/07/2005 הודעות: 21
|
נשלח: 15:37 ,27 יוני 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
שלום מיכאל,
ראשית כל, יש לי אי מייל ואפשר לפנות אלי ולבקש רשות, אני חושב שזה המינימום הנדרש במיוחד שרשום במפורש לעשות כך בזכויות היוצרים.
שנית, הקובץ לא נמצא באבסים כבר למעלה משנה והוא קיים באתר של ISP, אין שום קשר לנפילת AVSIM וזמינותו של הקובץ להורדה
ובנוסף לנ"ל, שלושה ימים אח"כ הקובץ עדיין זמין להורדה אצלכם לכן יש לי כל סיבה שבעולם לכעוס. עידו רוזנטל |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 16:05 ,27 יוני 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
http://www.preflight.us/HE/forum-userprofile-3.html
כשיש רק מנהל תוכן (ובכלל, מנהל) בודד, דברים לא קורים מהר.
את ההדורים יש ליישר עם רועי, שאתה בטח כבר מכיר, אני מאחל לך יותר הצלחה ממני להגיע אליו.
כתבת בפורום-הגעת אליי, זה התחום שלי כאן, אני מצטער אך חוץ מהנסיונות החוזרים ונשנים שלי ליצור קשר עם רועי לגבי העניין אין לי גישה לשום דבר אחר שיפתור את המקרה.
בכל מקרה, קבל את התנצלותי.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|