נשלח: 14:17 ,14 יוני 2009, א' כותרת הודעה: מישהו מכיר תכנת שחזור מידע טובה?
אהלן אנשים,
לאחרונה חוויתי אובדן של כונן קשיח ישן ואיתו 80GB של כלום ושאריות של מערכות הפעלה.
זה היה צריך לקרות מתישהו, הוא היה בן 6 שנים ועבר לא מעט. לא אובדן רציני.
חבל רק שזה קרה ללא אזהרה. לכן "נעלמתי" לשבוע.
בזמן נסיון התקנה מחדש של ווינדוס עליו תכנת ההתקנה התעלמה מבחירת הכונן לפירמוט ובמקום זה הלכה על מטרה נוחה יותר: כונן 160GB תקין לחלוטין עם שנים של מידע וקבצים עליו.
למזלי הרב התבצע פרמוט מהיר וזה אומר שהקבצים שעליו עדיין קיימים.
מה שצריך עכשיו זה תוכנה שיודעת לקרוא את הקבצים האלה ולשחזר אותם.
למישהו היה נסיון כזה? מכירים תוכנות (רצוי חינמיות, איך לא) שמסוגלות לכך?
אני מוצא ברשת כמה כאלה אך עדיף תמיד לשמוע דעה נוספת.
לגבי חינמית לא זכור לי שמצאתי אחת שבאמת נותת לך לשמור את המידע לאחר שמצאה אותו
לגבי פירמוט רגיל או לא
במידה ולא ביצעת 0 FILL לכונן הקשיח שלך סיכוי רב שתמצא בו את רוב המידע (גם לאחר מספר לא מועט של פירמוטים וזה אני אומר מנסיון על בשרי חחח )
מה שקורא בפורמט הוא סה"כ מוחק את טבלת הניתוב קבצים ויוצר אחת חדשה וחלקה ולא באמת מוחק את הקובץ מהסקטורים
לפירמוט אמיתי של הכונן ולהעיף מימנו כל מידע קיים צריך לבצע פעולה שנקראת 0 FILL פעולה כשמה כן היא
מזינה בכל בייט ובייט ובכל סקטור את הספרה 0 ובעצם מוחקת ומעלימה לצמיטות את כל המידע עליו
לפני כחודש עבד לי מידע על המחשב של כ100 גיגה
הצלחתי לשחזר לא מעט מימה שאבד רק לא לשכוח שזה לוקח ה-מ-ו-ן זמן
תודה רבה חבר'ה!
התוכנות שהצעתם, לרוע המזל לא הצליחו לעלות על רוב המידע.
עברתי 7 תוכנות שונות ואחת אולי קצת אלמונית, בשם ZAR, תפסה את תשומת לבי.
היא לא זולה. אבל מסתבר שמציעים כרגע הנחה ועוד יש איזה קוד הנחה של 50% שמסתובב אי שם ברשת.
אז מ200 שקלים המחיר יורד ל62! כמה מצחיק שקוד ההנחה הוא DISKAUNT
נראה שהיא מסתדרת טוב יותר ורק לוקח לה זמן למצוא את רוב הקבצים.
תודה רבה על ההכוונה- 150 גיגהבייט של קבצים שבטפשותי גיביתי ממש מזמן (והגיבוי לא מעודכן) הולכים לחזור לשימוש. ביניהם כל הסקינים שעבדתי עליהם.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה