צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
SubMachine טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 08, 2006 הודעות: 683
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 22:22 ,13 יוני 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
יש הרבה ומרובה
אני יודע מה אתה מחפש, חיפשת לא נכון, יש טונות של סוגים של מוסיקה אתה חיפשת משהו באזור הרוק, רוק כבד או מטאל (לא המטאל הצווחני, המטאל הקלאסי).
יש להקות כמו ACDC, Guns N' Roses, Red Hot chili Peppers, OffSpring, Iron Maiden ועוד מלא להקות וזמרים וגיטריסטים.
ממה שהבאתי לך כבר יש מספיק שירים לכמה מאות סרטונים.
אם מדובר בסרטונים על מטוסים אני ממליץ מאוד על ACDC או Guns N' Roses, או על השיר שלIron Maiden שקוראים לו Aces High.
וכמובן שיש מלא להקות ישראליות שמתאימות כן? |
|
חזור למעלה |
|
|
Echo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 1130
|
|
חזור למעלה |
|
|
SubMachine טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 08, 2006 הודעות: 683
|
|
חזור למעלה |
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 7:44 ,14 יוני 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
אם תמשיך ככה כל אחד פשוט יתן לך לשמוע מה שהוא שומע ואוהב. תפרט יותר, תן דוגמא לסרטונים. איזה סוג מטאל אתה מעדיף? "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 15:42 ,14 יוני 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
יש שיר מטאל שממש ממש ממש מתאים לקליפים של מטוסים[וזה סתם לידע כללי, אני כרגע מכין איתו קליפ של פאלקון] בשם Wildest Dreams של איירון מיידן. יש להם גם את The Trooper, על אף שאני לא סגור על כמה הוא מתאים לקליפ. יש גם את Zerstören של להקת Rammstein הגרמנית.. אם אתה לא ילד קטן שרץ על סטיגמה של להקת מטאל + גרמנית = נאצים, אז הם אחלה של להקה וזה שיר ממש טוב[מה גם שהם לא באמת נאצים, אישתו של ריצ'ארד הגיטריסט היא חצי יהודיה.] יש להם גם את Feuer Frei. אני מניח שלקליפים מסוימים גם Don't Stop Me Now של להקת קווין יכול מאוד מאוד להתאים. Final Countdown של להקת אירופה מתאים גם לקצת קליפים, אבל יותר של מעבורות חלל וכו'...
אם אני אחשוב על עוד אני אגיד לך, אבל אלה כל מה שעלה לי בראש.. יהונתן |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|