צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yosi1983 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 28, 2009 הודעות: 26
|
נשלח: 18:52 ,7 יוני 2009, א' כותרת הודעה: שחרור פצצות |
|
|
שלום לכולם כשאני מנסה לשחרר פצצה מונחת לייזר אחרי שעשיתי את כל הפעולות סימנתי את המטרה אני רואה אותה ב MFD ונועל אותה מגיע לטווח הנכון אך הפצצות לא משתחררות.יכול להיות שזה בגלל שאני עושה את זה באימונים של המשחק?אם כן אז איך אני נכנס לאיזה משימה ממש קלה של אויר קרקע כי אני ממש חדש במשחק. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
dorshoshani טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 05, 2007 הודעות: 1712
|
נשלח: 19:03 ,7 יוני 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
מסטר ארם חמוש ? |
|
חזור למעלה |
|
|
yosi1983 טיסות סדירות
|
נשלח: 19:49 ,7 יוני 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
חמוש ושכחתי לציין שיוצאת לי רק אש מקלעים ופתאום גם הסמן לייזר עובד בראדר אק אבל אחרי שאני ננעל פעם ראשונה אני לא מצליח להזיז את הכוונת ב TGP |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 20:23 ,7 יוני 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
במטוס יש הדק ויש פיקל, ההדק אחראית על הירי מהתותח והפיקל על כל השאר (טילים, רקטות, ופצצות).
מכיוון שאתה טוען שיוצאת לך רק אש מקלעים אז זה סימן שאתה לוחץ על ההדק במקום על הפיקל.
אחרי שאתה ננעל אתה לא יכול להזיז את הכוונת מכיוון שהוא נעול על המטרה, הוא לא יזוז ממנה עד שהוא לא יוכל יותר להתבייט על המטרה או עד שתגיד לו לשבור את הנעילה, בשביל זה לוחצים על . (נקודה) ב-Numpad. |
|
חזור למעלה |
|
|
yosi1983 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:48 ,7 יוני 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
בקשר לפיקל אני אבדוק אבל בקשר לנעילה הבנתי שצריך להנעל פעמיים פעם אחת אני נועל את הצלב על אחת הנקודות בראדאר ואז בTGP המצלמה אמורה לזוז כי אם לא אז רק הצלב בראדר יזוז.
שמתי לב שבMFD יש משהו שנקרא WPN האם הכוונה לנשק כי רשום OFF |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 22:59 ,7 יוני 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
WPN זה מצב שפעיל רק עם כלי נשק מסויימים, במקרה של F4AF הנשק היחיד שמשתמש במסך WPN הוא הטיל א"ק, בגירסאות האחרות (FF5 ונראה לי שגם OF) הWPN משמש לעוד כלי נשק. |
|
חזור למעלה |
|
|
idodekel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 12, 2009 הודעות: 60
|
נשלח: 16:55 ,27 יולי 2009, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בקשר למשימת האימונים הזאת או בכלל אפשר ליראות באחד המסכים של המטוס תמונת אינפרה אדום של המטרה כי בכוכב כחול זה, ככה עם נשק מונחה? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|