צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yair0865 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 11, 2008 הודעות: 43
|
נשלח: 12:16 ,31 05 2009, א' כותרת הודעה: שאלה בנוגע לכוונת ברובים... |
|
|
שלום חברים.
הכוונת מסמנת לנו מטרת ירי...אבל איך היא מדייקת?...הרי יש הפרשי גובה בינה לבין הקנה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
נשלח: 13:12 ,31 05 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
לא רק ההפרש הגובה בין הכוונת לקנה משפיע אלא גם המסלול הבליסטי של הכדור עצמו
בכוונות ברזל רגילות מבצעים איפוס כוונת למרחק מסוים, בד"כ 250 מטר ובירי לטווחים קצרים יותר, מכוונים מעט יותר נמוך מאיפה שרוצים לפגוע. למשל בירי למטרת ראש מכוונים לסנטר.
יצא לי לעבור גם קורס קלעים קצרצר עם A3 (שהוא לא קצרצר בכלל) ושם העסק שונה במקצת (אומדן טווח מדוייק יותר, זווית הנמכה\הגבהה מדוייקת יותר, כשזה נוגע לטריג'יקון צלב) אבל אני לא זוכר מזה כמעט כלום. |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 15:27 ,31 05 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
דבר ראשון בטווחים קצרים זה לא משנה.
אני מניח שאתה מדבר על כוונות ברובה לדוגמא. כמו שאמרו, אפשר להסיט את הכוונת למרחקים שונים, זה בגלל שידוע השינוי בגובה של הכדור לפי המרחק שהוא עובר. לדוגמא, אם תעביר את הכוונת למרחק של 250 מטר, אז הכוונת תצביע על המקום בו הכדור יהיה במרחק 250 מטר. כמובן שזה לא מדויק לגמרי, בגלל שבמצב הזה הכוונת מסמלת על ההצטלבות עם מסלול הכדור עם זווית המבט שלך, כלומר שדיוק מוחלט יש רק במיקום נקודתי.
האמת שאני חשבתי על לשים שתי מצלמות, אחת בכל צד של הקנה, שהן מקבילות לגמרי. כל אחת מצלמת תמונה, ויש חלקים חופפים בתמונה. המחשב מחבר את התמונות, שם צלב באמצע ומציג את התמונה עם כוונת מדויקת לכל אורכה "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 15:35 ,31 05 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
שלום יאיר,
אני רואה שיש לך שאלות רבות, במקום לכתוב כמה דיונים אני ממליץ שתכתוב את כל השאלות שלך בדיון אחד.
זה יהיה נחמד |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|