צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yosi1983 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 28, 2009 הודעות: 26
|
נשלח: 8:44 ,28 05 2009, ה' כותרת הודעה: שלום לכולם חדש בפלקון |
|
|
שלום לכולם אני חדש בפלקון ורציתי לעשות את הצעד הראשון במשחק ראיתי הרבה כתבות על טייסות וירטואליות,קורסים, פאטצים,ואני לא מבין כלום יש לי כרגע גרסה מקורית של פלקון אלייד פורס ואת הסקינרי של ישראל. מכאן והלאה אני לא יודע איך להתקדם אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה לצעד הראשון אפילו לאיזה מדריך להמראה ונחיתה אני אודה לו מאד דרך אגב יש לי נסיון בפלייט סימולטור.ועד שאלה האם כל הפאטצים של רד וייפר ואופ הם לגרסה של פלקון 4 ולא לאלייד פורס?האימייל שלי הוא yosi1983@windowslive.com |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 9:52 ,28 05 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
yosi1983, ברוך הבא!
עזוב אותך מכל מה שראית, עזוב תפאצ'ים תטייסות סקינרים קורסים, הכל!
אתה רוצה ללמוד לטוס? זה לוקח זמן.
הצעד הראשון? לנסות, תכנס לסימולטור, תלחץ Training משם על משימת האימונים הראשונה, אין סוף למשימת אימונים הזאת (בעצם אין סוף שם לאף משימת אימונים שם) ואתה מתחיל באוויר, תפוס תג'ויסטיק (אם יש לך) או בעזרת המקלדת, תנסה דברים במטוס וטטוס קצת עד שימאס לך, אחרי זה תלחץ Esc+E כדי לצאת, זה (לדעתי לפחות) הצעד הראשון.
תעשה את זה ותכתוב לי פה איך היה ונעבור לצעד השני.
בהצלחה |
|
חזור למעלה |
|
|
jonathan טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 11, 2007 הודעות: 819 מיקום: נשר
|
נשלח: 10:00 ,28 05 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
yosi1983, אם אין לך ניסיון בפאלקון אתה חייב לקרוא את המדריך שבא עם המשחק. לא תצליח לעשות כמעט כלום בלי זה. יהונתן חסין.
ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.
אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים! |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 11:12 ,28 05 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
djmid, אתה עשית את הלא נכון, הקפצת אותו עכשיו לאיזה חמישים מדריכים, הוא לא יבין כלום, הוא סתם יידע ש"צריך ללחוץ על הכפתור הזה וזה עושה ככה", אתה הובלת אותו לדברים שהוא לא יבין, הוא כולה היום התחיל אתה כבר מריץ אותו על המדריכים, הדבר דורש סבלנות, למידה ורצון, היום הוא עושה את הצעד הראשון. אז אל תקפיץ אותו למדריכים כאלה ישר, יש מסלול שצריך לעבור דרכו ואז הכל פתוח למדריכים.
הניסיון קודם את המדריכים, איך נראה לך שהאחים רייט בנו את המטוס הראשון? מישהו נתן להם מדריך "איך לבנות מטוס?" או שהם ניסו מאות פעמים, למדו את הפיסיקה ולמדו מהטעויות שלהם בכל פעם שהם נכשלו?
בכלל, במחקר שעשו מדענים גילו שהאדם זוכר 10% ממה שהוא קורא, 20% ממה שהוא שומע, 30% ממה שהוא רואה ו90% ממה שהוא מתנסה.
עולם התעופה תמיד היה בנוי מניסיון ולמידה, האדם בחיים לא היה מגיע לאיכות טיסה כמו של היום אם לא היו תאונות, שהיו נחקרות והיו מגלים טעות או בעיה מסיוימת שגרמה לתאונה, ואז אחרי זה מונעים את התאונה ע"י תיקון הבעיה או מניעת הטעות בטיסות הבאות.
כשבנאדם בא ללמוד איך להטיס בסימולטור הוא צריך קודם לנסות דברים, אחרי זה לשאול את עצמו שאלות והמדריך, שנכתב ע"י אלה שניסו, למדו וכתבו לאנשים שירצו ללמוד אחריהם הוא עוזר להשיג את התשובות האלה, אבל לא יהיו לבנאדם שאלות אם הוא לא ינסה.
הניסיון קודם למדריכים, זו הדרך ללמוד. |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
yktk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 18, 2009 הודעות: 20
|
נשלח: 12:57 ,28 05 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אפשר להתקין of על af? |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
yktk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 18, 2009 הודעות: 20
|
נשלח: 14:55 ,28 05 2009, ה' כותרת הודעה: |
|
|
וrv? |
|
חזור למעלה |
|
|
yosi1983 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 28, 2009 הודעות: 26
|
נשלח: 16:27 ,28 05 2009, ה' כותרת הודעה: חברים קודם כל תודה על התגובות אבל לא נראה לי שכל כך הבנתם |
|
|
אותי.זאת ממש לא פעם ראשנה שלי בטיסה צינתי למעלה שיש לי ניסיון בפלייט סימולטור
ואני מכיר מערכות כמו ILS GPS וכה.
את הנוהל התנעה אני אפילו מכיר במשחק אבל לא בדיוק מבין מה כל כפתור וזה מה ששאלתי למעלה איך אני עושה סדר בדברים איך אני מתקדם מכאן הלאה ומה אני צריך לדעת.כמו שציינתי הגרסה שלי כרגע זה פלקון אלייד פורס מקורי והסקינרי של ישראל לא שמתי שום פאץ או עדכון עדיין. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|