צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 22:27 ,26 05 2009, ג' כותרת הודעה: |
|
|
פחות מפורט - אבל דעתי האישית[מחר בבוקר אכתוב ביתר פירוט על כל דבר.]
נתחיל מAF הרגיל - הגרסא הכי נוחה ופשוטה, בעיית הגראפיקה לא מעניינת אותי, אני באתי לטוס לא להתפעל מהנוף, בשביל זה יש את FSX.
ניתן אגב גם בו להטיס D עם דבשת, אבל לצערי יש פיט מחורבן למדי לגרסא זו. הקמפיין הכי נוח שנתקלתי בו, והכי יציב גם. הקמפיין כידוע מעולה.
OF - הגרסא השניה הכי טובה לדעתי. הגראפיקה מעולה, ניתן להטיס F-16I, יש JDAM, אף שלא ממש אמיתי, עדיף מכלום, וגם ממש כיפי וחביב. התקנה מעט מסורבלת עם כל הקטע להוריד פאצ'ים, אבל זה משו נסבל. הקמפיין שלו עד כמה שאני שמתי לב לא דינמי - אין ממש אפשרות של להוציא משימות משלך כשאתה רוצה. מה שמוריד מהקמפיין[אני לדוג' בAF נורא אוהב לפתוח מלחמה במעין מבצע מוקד... ככה ניצחתי את סוריה ב4 ימים של הקמפיין...]
RV - גראפיקה טובה, מהנה, הרבה מטוסים שכיף להשתעשע בהם, אבל פה הגראפיקה באה גם לרעת המוד - יצא לי לשים לב כשטסתי פעם ראשונה בקמפיין שהכל נראה שומם, הצבעים פחות בהירים מAF ותגידו מה שתגידו[נניח פלצנות קשה], אבל זה נראה גיהינום כזה ולא ממש נחמד, וזה די מציק לטוס באוירה כזאת של שממה וגיהינום... בעיה - כדי להתקין גם אותו וגם את AF צריך להסתבך קצת...
FF5 - הזבל הכבד ביותר שהוציאו לפאלקון. הופך את הסימ' לחינמי כי לא צריך את פאלקון בשבילו, מה שהופך לענ"ד את זה למעין גניבה חוקית. לא יציב בשיט[סלחו לי על הביטוי], למרות שמבחינה גראפית הוא מתקן את בעיית השממה של RV. הוא מחק לי את AF, ואח"כ כשהתקנתי מחדש וכל השיט הזה, כשמחקתי אותו הוא מחק לי את 4.0 וOF. אויוניקה טובה יותר בהרבה, JDAM וJSOW אמיתיים עד כמה שהבנתי. אפשרות להמראה מנושאת מטוסים ונחיתה עליה - תוספת מבורכת שמעניקה עוד צדדים נחמדים לסימ'[כן, גם בפאלקון לפעמים כיף להטיס F-14.]. מגיע עם הרבה משימות מעניינות ומאתגרות.
שורה תחתונה: על אף שנראה שלFF5 יש את רוב היתרונות, החסרונות שלו מפצים על זה והופכים אותו ללא שווה בכלל. RV - אם היה יותר מעניין מבחינת השטח, אולי הייתי מעדיף אותו, אבל זו דעתי עליו... OF וAF הכי טובים שיש, אני ממליץ להתקין גם וגם, כי לפעמים בא לך קצת קמפיין יותר דינמי כמו של AF ולפעמים בא לך להוריד שדה תעופה סורי עם סופה בOF... יהונתן |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
Echo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 17/09/2005 הודעות: 1130
|
נשלח: 23:12 ,26 05 2009, ג' כותרת הודעה: |
|
|
OF הוא הגירסה הכי טובה לפאלקון שיצאה וקיימת, עבור מי שמחפש ריאלזם. אוויוניקה, יציבות, רשת.
זה נאמר אחרי שימוש של כשנה כולל פיתוח שטח ישראל שבו מתעסקים מטבע הדברים הרבה עם ה-DB וקבצים מסביב, וטיסות ברשת (בתדירות לא גבוהה אמנם) במשך כחצי שנה. גירסה 4.7 יציבה מאוד, לא זכור לי התרסקויות או באגים לא מובנים. בגרסאות הקודמות בהחלט היה בעייתי יותר אבל זה כבר לא ככה. חשוב מאוד להשקיע זמן בקינפוג נכון.
רשת: עדכוני מיקום של המטוסים חלקים יותר מאשר ב-AF, חד משמעית. זה מאפשר מבנים צמודים. יציבות כללית ברשת דומה ל-AF אבל יש לי הרבה יותר ניסיון עם AF כך שקשה לי להשוות עדיין עד הסוף. זה קריטי ביותר לוודא שכולם על אותו קונפיג בדיוק - לא רק הגדרות שמוצגות כ-MULTIPLAYER CRITICAL, ולשגר עם RAPACE LAUNCHER
גרפיקה - טובה מאוד, בטח בסטנדרטים של פאלקון. נכון שזה לא FF או RV אבל זה שיפור גדול מ-AF (שגם בו לדעתי הגרפיקה הייתה פוקציונלית לחלוטין). מי שמוותר על OF בגלל גרפיקה מראש לא מחפש את הדברים החזקים שיש לו להציע.
ריאליזם - האוויוניקה הטובה ביותר, אני לא ארחיב וגם אין על זה וויכוח. ככל הנראה יש שיפור מסוים גם בקוד של ה-Flight Models. בריאליזם OF הוא הפיסגה וכל מגרעת אחרת שלו לדעתי נופלת בזכות זה, מה גם שבאמת אין הרבה.
בשורה התחתונה OF הוא הגירסה הכי טובה למי שמחפש פאלקון כמו שהוא נועד להיות - סימולטור אולטרה מציאותי של F-16. הוא מצריך התעסקות לא קטנה עם הגדרות ו"יישור קו" אבל שווה את זה.
חוץ מזה - שטח ישראל הכי מפורט קיים רק שם
108 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 7:34 ,27 05 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
djmid, שכחת להוסיף שבפאטצ' יוסיפו גם את שטח ישראל.
InferNal, FF5 דורש התקנה של AF או F4 והוא לא מוחק, כנראה התקנת משהו לא נכון.
אני לא רוצה להוסיף, חלק מהחברים בפורום פה הם מהיוצרים של OF RV או FF5, אני לא רוצה לדעת לאן הדיון הזה יגיע. |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 14:57 ,27 05 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
Freeflight, אותם האנשים בוגרים מספיק ע"מ לתת דעה בונה על האחרים ולא להלל את עבודת ולהשמיץ את כל השאר, ואם לא, חבל.
וזה כן דורש מחיקה של הסימ', זה כתב לי בפירוש שצריך למחוק מסיבה כלשהיא
ולא צריך את הסימ' המקורי, היה אחד בפורום אחר שאמר שהוא התקין את זה בלי FAF או F4... יהונתן |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|