צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 0:27 ,13 05 2009, ד' כותרת הודעה: תקיפת SA-10 |
|
|
הכיצד?
אני ניסיתי לתקוף עם 2 טילים קורנים, ו4 פצצות מצרר. אבל הטווח של הסוללה הוא פשוט עצום. הפעם היחידה שכמעט הצלחתי, זה שטסתי בגובה נמוך מאחורי ההרים וטיפסתי קצת על מנת שהסוללה תצבע אותי, לאחר שזיהיתי את המיקום שיגרתי 2 קורנים וחיכיתי עד שהם יפגעו. לאחר הפגיעה טסתי אל הסוללה לתקיפה.
אבל בשטח שטוח (לדוגמא בשטח ישראל באיזור צפון סוריה) כיצד ניתן לתקוף את הסוללה הזו? ניסיתי להתחמק במהירויות עצומות של 500-600 קשר, אבל עם חימוש ומיכלים זה קשה לתמרן.
תודה לעוזרים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 1:12 ,13 05 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
השיטות שקיימות בפאלקון הם לא מי יודע מה מוצלחות. גם אם אנשים מדגימים שהם יכולים ב TE לדפוק SA-10 זה עדיין לא אומר כלום כי הדבר הזה בד"כ יבוא לך תוך כדי קמפיין ואז אני רוצה מישהו מצליח לחמוק ולדפוק SA-10.
לדעתי אופציה שיכולה להיחשב כשיטה אמיתית היא פשוט להשתמש באחד המטוסים כפיתיון כשהשני יורה את הטילים... זה אמור לעבוד במציאות אם כי בפאלקון קצת מוגבל מין הסתם בגלל המערכות, אבל עדיין יכול לעבוד...
במציאות יש מוד POS שמאשפר לירות HARM על מטרה שמיקומה ידוע מראש, ז"א ללא צורך להיצבע ע"י המכ"מ וזה היתרון הגדול. במציאות זה קיים גם תחת HAD אם כי שני האפשרויות האלו לא ממודלות ב OF...
בקיצור, פאלקון צריך לפתוח אפשרויות נוספות כדי להתמודד עם איומים רציניים יותר כמו ה SA-10... כרגע הכל ממודל חלקית וזה אכן גורם לאיזשהו יתרון לא הוגן לצד השני...
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
vir57 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 06, 2008 הודעות: 42
|
נשלח: 18:54 ,13 05 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
וצריך גם להוסיף שסוללה כזו תוקפים ברביעיה לפחות אם לא בשמיניה - על מנת להשמיד את כל/רוב המשגרים ביעף אחד כי אחריו כבר מאבדים את אלמנט ההפתעה ונחשפים גם לנ"מ |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|