צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
amiko10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 17, 2007 הודעות: 174 מיקום: יהוד מונוסון
|
נשלח: 13:43 ,10 05 2009, א' כותרת הודעה: עדיין בשלב לימוד טיסה ובכל זאת כמה שאלות... |
|
|
שבוע טוב
fs2004
- התקנתי כמה תוספים בתשלום : iris f-15e strike eagle ו-fs falcon. עד כאן יפה ונראה מצוין. האם אני המטוס היחידי בש"ת צבאי? איך אני יכול להגדיר שיהיו עוד מטוסים בחניה, המראה נחיתה כך שיהיה יותר מציאותי?
- האם ה-AI של הסימולטור פרווה? האם אני פשוט ממריא וטס בכל הגבהים שאני רוצה ובכל המרחב האווירי ונכנס לתחומים של ש"ת אחרים בארץ ואף מגדל פיקוח לא מתריע? או נותן לי הוראות? פרט לאפשרויות תיקשור בATC אני לא רואה שום אפשרות אחרת
הערה: היה יכול להיות נחמד אם חציתי גבול למדינה עויינת (סוריה למשל) ומיגים היו מוזנקים ליירט אותי לא? (למרות שאני יודע שזה לא falcon AF)
תודה מראש על הסבלנות |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 13:58 ,10 05 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
- יש תוכנה שנקראת World of AI שנועדה בדיוק לזה, חיפוש זריז בגוגל יעזור.
- לא הבנתי את השאלה, בטיסה מתוכננת יש לך אישור מראש לטוס מעל איפה שצריך, לא יותר מזה, לא קיים גם-כן אפשרות לטיסת CVFR בפלייט סימולטור אלה רק ברשת.
- הפלייט סימולטור מייצר עולם שוכן שלום, לא מתקבלת בו מלחמה, אפילו ברשתות סימולטור בינלאומיות של FS כמו IVAO או VATIL פועלות לפי שלום עולמי, כל מטוס יכול לטוס לאן שירצה ויקבל פיקוח מכל אחד גם אם הוא ממדינת אויב. לפעמים אתה תוכל לראות איזה טייס ישראלי נוחת בסוריה או איראני בישראל. |
|
חזור למעלה |
|
|
amiko10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 17, 2007 הודעות: 174 מיקום: יהוד מונוסון
|
נשלח: 14:33 ,10 05 2009, א' כותרת הודעה: |
|
|
תודה נועם בודק עכשיו מה ניתן לעשות עם World of AI
"הפלייט סימולטור מייצר עולם שוכן שלום" כן אה? השלום המיוחל... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|