צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 22:40 ,5 05 2009, ג' כותרת הודעה: משימות ניקיון (Sweep) |
|
|
אהלן לכולם,
כולכם מכירים את טיסות הSweep, משימת אוויר-אוויר שמטרתה לחסל כמה שיותר מטוסי אויב.
עכשיו יש לי שאלה, האם יש טקטיקה מסויימת למשימה הזו? תמיד כאשר אני עושה אותה אני גומר כשאני מאוד רחוק מהגבול ודופקים לי SA-14 בזנב, האם יש זמנים מסויימים או מקומות לתקוף בהם? האם יש תוכנית מסויימת שצריך להכיר מראש במשימה הזאת?
מה השיטה שלכם?
תודה רבה לעונים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 8:06 ,6 05 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
בעיקרון יש לך נקודות ציון שאתה צריך להגיע אליהם, ולרוב כתוב לך לדוגמא הגעה לנ"צ 3 לבצע סריקה, ואחרי זה לטוס לנ"צ 4 ובנ"צ 4 כתוב לך לחזור לנ"צ הקודם, ככה שאת הסריקה אתה מבצע מעל 2 נקודות הציון האילו. אם יש מטוס אויב, אתה לא אמור לטוס לתוך מדינת האויב על מנת לפגוע בו, פשוט להישאר בגבולות נקודות הציון ובמידה ויש אפשרות לתקוף, לתקוף. |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
|
נשלח: 14:04 ,6 05 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אבל אלה משימות הגנה, אני חזק באלה כי יש משהו להתרכז סביבו, הבעיה היא שבSweep אין סביב מה להתרכז, בתדריך הם טוענים (בדרך עקיפה) שאני יכול לטוס לאן שבא לי רק לחסל מטוסי אויב. |
|
חזור למעלה |
|
|
InferNal טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 22, 2008 הודעות: 820
|
נשלח: 15:28 ,6 05 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
afik_t_king, לפי כל הנתונים על מיקום[נ"צ, מיקום במפה, וכו'], כן צריך לחפש מטוסי אויב. אם יש אחד 20 מייל מנ"צ חיפוש ראשון, אתה טס אליו ומפיל אותו. SWEEP זה לא להגן, SWEEP זה לחסל מטוסי אויב. יהונתן |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 16:48 ,6 05 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
InferNal, זה מה שהתכוונתי. כמובן שאם אתה רואה מטוס רחוק קצת מהנ"צ המטרה שלך להפיל אותו. אבל אתה לא תתחיל לרדוף עכשיו במטוס ב160 מייל. |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
|
נשלח: 19:08 ,6 05 2009, ד' כותרת הודעה: |
|
|
כאן כל הבעיה - שאם אני בא לאחד שנמצא קרוב הוא תופס מהירות ובורח, איך אני יודע אם אני תוקף אחד שבא להכנס לגבול שלי או אחד שסיים ובורח? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|