צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Yoavwein טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 15, 2008 הודעות: 398
|
נשלח: 0:10 ,2 05 2009, שבת כותרת הודעה: עזרה| רזולוציות ותצוגה |
|
|
אוקי, היה לי קשה להחליט אם זה יותר מתאים לתמיכה טכנית או לכאן אבל הימרתי על IL2.
יש לי מסך רחב ברזולוציה של 1680x1150, ועברתי אליו ממסך רגיל של 4:3. זה דפק לי את הפרופורציונליות במשחק, וכתוצאה מכך היה לי מאוד קשה לפגוע עם היריות של המטוס, מכל מיני סיבות, אחת מהן היא חוסר ההתאמה בין גובה לרוחב וגם העובדה שהתמונה בצדדים נמרחת בעוד שהתמונה במרכז שומרת על יחס יותר תקין בין גובה לרוחב.
בסוף התעסקתי עם הערכים ועשיתי שאני אשחק מתוך חלון, והחלון הוא ברזולוצית 3:4, כמו שנוח לי. האמת שזה די נחמד, אפשר לעבוד עם bombsight בצד ולגלוש באינטרנט בטיסות ארוכות עם אפשרות הצצה לבדוק שהכל בסדר, אבל זה פחות נוח ובמיוחד בקרבות שדורשים ריכוז והתעמקות זה מאוד מקשה, אז החלטתי לסדר את העניין הזה אחת ולתמיד.
יש בעצם שתי אופציות - מה שכגע אני עושה, זה שעברתי לרזולוציה של 1440x900, ששומרת על פרופורציונליות, וזה סבבה, אבל מצד שני, היא לא נותנת לי שדה ראייה יותר רחב לצדדים - היא מקצצת לי מלמעה ולמטה, זה מרגיש כמו נכות פשוט, אני רואה פחות מאחרים מה קורה מעלי וזה מקשה גם להסתכל על השעונים. למי שאני לא יודע על מה אני מדבר, תיכנסו לספיטפייר עם רזולוציה כזאת ותראו שתי שורות שעונים. תכנסו עם רזולוציית 4:3 ותראו שלוש. (יש מצב שאני טועה וזה שורה ומנגד שתי שורות, אבל לא עקרוני) אני מניח שאפשר להתרגל לזה אבל זה טיפה מציק.
האפשרות השנייה היא לשחק ברזולוציית 4:3, אבל במקום שהיא תימתך ותעוות על המסך הרחב, פשוט להשחיר את השטח הלא נחוץ בצד, כלומר שיהיה לי מלבן ביחס של 4:3 ומשמאלו וימינו שטח שחור, שלא מפריע לשחק. ניסיתי להגיע למצב הזה בעזרת ניחושים מושכלים וניחושים פרועים אבל שום דבר לא עבד לי, הדברים שצריכים לשחק איתם נמצאים בקובץ הקונפיג -
width=1440
height=900
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=0
SaveAspect=0
Use3Renders=0
זה מה שאני משתמש בו כרגע. (רזולוציה רחבה שמקצצת מלמעלה ולמטה.
מה שאני בעצם שואל זה האם יש אפשרות בכלל לשחק באופציה שתיים, מסך מלא ומושחר בצדדים, ואם לא, האם נגזר עלי לאבד שטח ראייה מלמעלה ולמטה? ואיך אתם משחקים בדיוק? "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
נשלח: 2:17 ,2 05 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
מצטער, "כבד" וIL2 לא נכנסים לי בראש כדברים שאפשר לקשר ביניהם.
בכל מקרה, עשיתי בדיקה קטנה והבנתי איך נראית רזולוצית 1.3 מול 1.6
נראה שברחבה פשוט מאבדים 2 ס"מ מהקצוות העליון והתחתון ומרוויחים שדה ראייה בצדדים.
בדיפולט זה נראה כאילו ברחב יש קצת יותר זום, אבל שדה הראיה רחב יותר כשיש את הזום הזה.
אני לא חושב שזה אובדן של ממש, גם ככה החלקים העליונים נתפסים לרוב על ידי כל מיני קורות וחלקים אחרים בחופה, ורוב המכשירים החשובים יותר מסודרים בחלקו העליון של הפאנל.
העיקר שהכל נראה בפרופורציות נכונות על המסך. אתה לא יכול לשים רזולוציה של 4:3 ולקבל מסך מלא שנראה נכון.
זה או פסים שחורים בצדדים, או מתיחת התמונה לצדים כדי לנצל את שטח הפסים במחיר של מתיחת התמונה, עיגולים ייראו אליפטיים.
בעסה.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 2:26 ,2 05 2009, שבת, נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Yoavwein טיסות סדירות
|
נשלח: 2:35 ,2 05 2009, שבת כותרת הודעה: |
|
|
^ אז זהו שאין לי משוג איך לעשות את זה.
אם אני מקבל שטח ראייה נוסף בצדדים אז אני מוכן לוותר על שטח מלמעלה ולמטה, כמו שזה נראה בינתיים אני אעבור לרזולוציה הרחבה. "הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש" |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|