נשלח: 15:29 ,15 אפריל 2009, ד' כותרת הודעה: שיפור ה - Flight Models ב-WOI
אני מתנסה עם המשחק מזה זמן מה. הוא נחמד אבל יש דברים ב-Flight Models שממש גורעים מההנאה, הגם שמדובר בסימולטור קליל. למשל, סופר-קרוז בקורנס עם חימוש חיצוני מלא ב-70% סל"ד (100% זה יבש מבחינתי), טיסה רציפה במאך 1.1-1.2. או קצב גילגול מגוחך של הנץ.אני לא בקיא בקהילה ובאתרים של סדרת SF אבל בחיפוש מהיר בפורום של WOI באתר לא מצאתי דבר. מישהו יודע אם קיימים מודלים משופרים ויכול להמליץ?
למיטב ידיעתי אין מודלי טיסה משופרים לגרסא הזאת של WING OVER. המטוסים המודרנים ביותר הם בהחלט בעיתיים, אך במטוסים הישנים יותר (כגון המיראז' וקצת הכפיר) המודל טיסה הוא ריאליסטי במידה סבירה.
אכן זאת גם תחושתי, וגם ככה ה"עיקר" ב-WOI הוא מהטסת המטוסים הישנים. השאלה אם המודל שלהם אכן יותר טוב או שהמודל של המטוסים החדשים מרמז גם על הרמה בישנים, ופשוט אני אישית לא יודע איך לצפות להתנהגות מהמטוסים האלו אז קשה לשפוט. בכל מקרה להבנתי גם מודלים שיצאו לכל כותר אחר בסדרת SF יתאימו לא?
הרוב המוחלט יתאימו.
בכל מקרה, אני מוצא את הפשטות של קרבות א"א קלאסיים בסדרה הזו כאחד מנקודות החוזק שלה.
העובדה שהמכ"ם של הפאנטום הוא ה"מתקדם ביותר" במשחק עושה את החיים מאוד קשים
בWOI, תן לי נשר ואני נהנה (צריך באמת להתקין אותו ולעשות עוד כמה סיבובים עליו מזמן לא טסתי בזה
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה